Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί ο χρυσός Ολυμπιονίκης Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε σε πάρκο

Διαβάζεται σε 2'
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε στο πάρκο
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε στο πάρκο Printscreen / Twitter/ Instagram

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία που δείχνει τον κολυμβητή Τόμας Τσεκόν να κοιμάται στο γρασίδι, σε πάρκο, λόγω των κακών συνθηκών στο Ολυμπιακό Χωριό.

Πληθαίνουν οι αθλητές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι που γυρίζουν την πλάτη στο Ολυμπιακό Χωριό, λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης που επικρατούν εκεί.

Ήδη αρκετοί εξ αυτών, όχι μόνο έχουν εγκαταλείψει το συγκρότημα και έχουν επιλέξει την άνεση των ξενοδοχείων, αλλά εκφράζουν τα παράπονά τους και μέσω των social media με αναρτήσεις που επικρίνουν το μέγεθος των δωματίων, τα στρώματα των κρεβατιών, την έλλειψη κλιματισμού, αλλά και το φαγητό.

Ανάμεσα στους αθλητές που δεν άντεξαν τις ανυπόφορες συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό, είναι και ο Ιταλός κολυμβητής Τόμας Τσεκόν που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ειδικότερα, ο Τόμας Τσεκόν, που είχε γίνει viral τις προηγούμενες μέρες λόγω των καλοσχηματισμένων κοιλιακών του και είχε κάνει “θραύση” στα social media, εθεάθη να κοιμάται σε ένα πάρκο.

Σε φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Τόμας Τσεκόν φαίνεται ξαπλωμένος πάνω σε μια πετσέτα, στο γρασίδι, δίπλα σε ένα παγκάκι. Το καρέ δημοσίευσε σε Instagram Story ο κωπηλάτης της Σαουδικής Αραβίας Χουσεΐν Αλιρέζα.

Ο 23χρονος κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο ανδρών, ενώ δεν τα κατάφερε στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο. Μετά την ήττα του, μάλιστα, είχε προχωρήσει σε δηλώσεις και είχε διαμαρτυρηθεί δημόσια για τα καταλύματα στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς και τις κακές συνθήκες.

“Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, έχει ζέστη, το φαγητό είναι κακό”, είχε πει ο Τσεκόν. “Δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα αυτού που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι. Είμαι απογοητευμένος που δεν πήγα στον τελικό, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο το βράδυ όσο και το απόγευμα. Εδώ, παλεύω πραγματικά μεταξύ της ζέστης και του θορύβου“, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα