Διδυμότειχο: Συνελήφθη 32χρονος για την κακοποίηση της συντρόφου του

Διαβάζεται σε 2'
Διδυμότειχο: Συνελήφθη 32χρονος για την κακοποίηση της συντρόφου του
Φωτογραφία αρχείου iStock

Τα περιστατικό ήρθε στην επιφάνεια, όταν εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει και να αναζητήσει βοήθεια από τον κόσμο σε γειτονική ταβέρνα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου κατηγορούμενου για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης, καθώς φέρεται να κακοποιούσε την επίσης 32χρονη σύντροφό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Ασφάλεια την περασμένη Παρασκευή από την σύντροφό του, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του έως και τις 2 Αυγούστου με τη χρήση σωματικής βίας την βίαζε και την κατακρατούσε εντός της οικίας του, στο Διδυμότειχο Έβρου χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε αφαιρέσει από την κατοχή της το κινητό της τηλέφωνο και το Δελτίο της Αστυνομικής της Ταυτότητας.

Πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου σε συνεργασία με αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν και συνέλαβαν στο Διδυμότειχο, έπειτα από επιστάμενες έρευνες, τον 32χρονο, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης της Αναπληρώτριας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε πως την στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί σκόπευε να πάει να παραδοθεί στο Τμήμα, όμως αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Η παθούσα έχει μεταφερθεί σε δομή για την προστασία της.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα