Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Αυτός είναι ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου

Διαβάζεται σε 3'
Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά
Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά ANΤ1

Στη δημοσιότητα οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”. Ποιοι είναι οι Μοντιλιάνι και οι Εσπόζιτο.

Η πολυαναμενόμενη σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”, που έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Πρόκειται το prequel της ιστορίας που μάγεψε πέρυσι τους τηλεθεατές.

Η “Φλεγόμενη καρδιά” θα μας μεταφέρει στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο δυνάμεις, το καλό με το κακό, δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Ο ΑΝΤ1 άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα τους νέους ρόλους που θα δούμε στη “Φλεγόμενη καρδιά” και τους ηθοποιούς που θα τους ενσαρκώσουν.

Μετά από την αποκάλυψη για τον απόγονο της Θεοφανώς και τους προγόνους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιοι είναι οι Μοντιλιάνοι και οι Εσποζίτο: ανάμεσα σ’ αυτούς και ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι Μοντιλιάνι και οι Εσπόζιτο αποκαλύπτονται

Μάνη 1710.

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, βρυχάται και δείχνει τη δύναμη και την κυριαρχία του.

Όμως, πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας που εξυφαίνονται, μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα…

ΠΑΝΔΩΡΑ ΜΟΝΤΙΛΙΑΝΙ(Μ. ΚΙΤΣΟΥ)-ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΜΟΝΤΙΛΙΑΝΙ(Μ. ΗΛΙΑΣ) ΑΝΤ1

Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι, Ενετός ρέκτορας, εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα, εκεί όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό.

ΣΙΛΒΙΟ ΕΣΠΟΖΙΤΟ(Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)-ΡΕΝΑΤΑ ΕΣΠΟΖΙΤΟ(Ε. ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ) ΑΝΤ1

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες. Είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα.

Η Ρενάτα Εσπόζιτο, η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο, είναι Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κεφαλλονιά. Οι Μανιάτες την αγαπούν και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.

Οι ηθοποιοί

Τον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι ενσαρκώνει η Μαρία Κίτσου.

Τον ρόλο του Τζουζέπε Μοντιλιάνι ενσαρκώνει ο Μελέτης Ηλίας.

Τον ρόλο του Σίλβιο Εσπόζιτο ενσαρκώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τον ρόλο της Ρενάτας Εσπόζιτο ενσαρκώνει η Έλενα Σαλαμπάση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα