Λύσαμε το μυστήριο: Μιλάει πάντα σαν τον Μίκι Μάους η Φέμκε Μπολ;

Διαβάζεται σε 2'
Η Φέμκε Μπολ πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο στη μικτή 4Χ400.
AP Photo David J. Phillip

Αναζητήσαμε ντοκουμέντα, ώστε να διαπιστώσουμε αν η φωνή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα 400 μέτρα, Φέμκε Μπολ είναι πάντα σαν του Μίκι Μάους.

Η Φέμκε Μπολ είναι η Ολλανδή που πρόσφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μια από τις viral στιγμές τους, ενώ ο πλανήτης τσακωνόταν για την Ιμάν Κελίφ.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα πέρασε σαν σταματημένες τις αντιπάλους της, για να δώσει στη χώρα της το χρυσό μετάλλιο στη μικτή 4Χ400. Όταν πήρε την σκυτάλη για να ολοκληρώσει, ήταν 4η.

Ιδού το ντοκουμέντο.

Ποιος ωστόσο, περίμενε πως η 24χρονη θα γινόταν γνωστή στην πλάση, χάριν ενός χαρακτηριστικού της και όχι της επίδοσης της;

Όταν τελείωσε η κούρσα, όπως οφείλει να κάνει κάθε αθλητής κατευθύνθηκε στο χώρο των δηλώσεων. Εκεί αποκαλύφθηκε πως δεν θα πεινάσει ποτέ, αφού πάντα μπορεί να ‘ντουμπλάρει’ τον Μίκι Μάους.

Κλείσε τα μάτια και άκου.

Αν πιστεύετε πως η φωνή της ‘έπιασε’ τη συγκεκριμένη οκτάβα, πάνω στην ένταση και τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακολουθεί βίντεο της Μπολ, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα -όταν κατέρριψε και το παγκόσμιο ρεκόρ.

Eκτός στίβου, χωρίς την αδρεναλίνη στα ύψη, σε πλήρως χαλαρές στιγμές όπως αυτή της συνέντευξής της στο European Athletics η Μπολ ‘κατεβαίνει’ οκτάβες, με τη φωνή της ωστόσο να γίνεται ‘άνευρη’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα