Τα OPPO Reno12 και Reno12 Pro φέρνουν τις AΙ λειτουργίες σε όλους!

Διαβάζεται σε 5'
Τα OPPO Reno12 και Reno12 Pro φέρνουν τις AΙ λειτουργίες σε όλους!

Η τεχνολογία των smartphones εξελίσσεται συνεχώς, με κάθε νέα κυκλοφορία να
φέρνει καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και αποδοτική.

Πριν μερικές μέρες, η OPPO παρουσίασε τα νέα Reno12 και Reno12 Pro, δύο συσκευές που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήστη μέσα από μια σειρά προηγμένων AI λειτουργιών αλλά και εντυπωσιακών χαρακτηριστικών.

Από την πρώτη ματιά, τα Reno12 και Reno12 Pro εντυπωσιάζουν με τον φουτουριστικό και κομψό σχεδιασμό τους. Η OPPO έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση, χρησιμοποιώντας το Fluid Ripple Texture. Στο πίσω μέρος η γυάλινη επιφάνεια και η ασημί εμφάνιση προσδίδουν μια premium αίσθηση, ενώ η επιλογή χρωμάτων, θα ικανοποιήσει και εκείνους που ψάχνουν κάτι κλασικό αλλά και εκείνους που ψάχνουν κάτι πιο μοντέρνο.

Η OLED οθόνη (Infinite View ) των 6.7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz εντυπωσιάζει με την καθαρότητα και την ευκρίνειά της. Εκτός όμως από την άψογη εικόνα που προσφέρει, οι νέες συσκευές της OPPO έχουν εργονομικό σχεδιασμό για να μπορεί ο χρήστης να τις κρατά άνετα στα χέρια του μειώνοντας τα τυχαία αγγίγματα στις κυρτές άκρες της οθόνης. Επίσης ακόμα ένα χαρακτηριστικό της οθόνης που εντυπωσιάζει είναι η τεχνολογία Splash Touch που επιτρέπει την λειτουργία της οθόνης ακόμα και όταν είναι βρεγμένη, κάτι που είναι ιδιαίτερα
χρήσιμο σε καθημερινές καταστάσεις.

Στο εσωτερικό τους τα νέα OPPO Reno12 και Reno12 Pro, διαθέτουν τον MediaTek Dimensity 7300-Energy επεξεργαστή που μπορεί και προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μέγιστη απόδοση ισχύος. Ενώ η CPU-Vita της μηχανής Trinity χρησιμοποιεί μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για να αναγνωρίσει τι κάνει ο χρήστης και να χρησιμοποιήσει τους κατάλληλους πόρους για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, η RAM-Vita επιταχύνει τις ταχύτητες εκκίνησης και εναλλαγής των εφαρμογών, ενώ η ROM-Vita διαχειρίζεται τα διπλότυπα αρχεία για να μειώσει την περιττή χρήση του αποθηκευτικού χώρου, προσφέροντας ταχύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στη μνήμη. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ως αποτέλεσμα 2 συσκευές που που μπορούν και ανταποκρίνονται άμεσα και ομαλά σε κάθε ανάγκη του χρήστη.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας τα Reno12 και Reno12 Pro διαθέτουν μια σειρά από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά GenAI που κάνουν την καθημερινή χρήση πιο εύκολη και αποδοτική.

Με το AI Eraser, μπορεί να αφαιρέσει εύκολα άτομα ή αντικείμενα σε μία φωτογραφία, κάνοντάς την να φαίνεται τέλεια χωρίς καμία παρεμβολή. Το AI Clear Face2 βελτιώνει την ευκρίνεια όλων των προσώπων στη φωτογραφία, ακόμη και αν κάποιος δεν κοιτάζει απευθείας στην κάμερα ή αν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι ιδανικές. Το AI Best Face χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να επιλέξει και να συνδυάσει τα καλύτερα χαμόγελα και εκφράσεις από διάφορες λήψεις, δημιουργώντας την τέλεια ομαδική φωτογραφία. Ενώ το AI Studio3 μπορεί να μετατρέψει μια απλή φωτογραφία σε ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό έργο ή να δημιουργήσει ένα ψηφιακό avatar που θα ξεχωρίζει.

«Καθαρές» λήψεις και εντυπωσιακά πορτραίτα

Στο κομμάτι της «καθαρής» φωτογραφίας οι συσκευές είναι εξίσου εντυπωσιακές. Ο αισθητήρας Sony LYT-600 και η λειτουργία Portrait Expert υποστηριζόμενη από AI εξασφαλίζουν πιο «καθαρές» λήψεις και εντυπωσιακά πορτραίτα. Επίσης το Reno12 Pro διαθέτει έναν φακό τηλεφωτογραφίας 50MP και μια νέα κάμερα Selfie 50MP με αυτόματη εστίαση, προσφέροντας επαγγελματική εμπειρία πορτρέτου.

Η αυτονομία της σειράς Reno12 είναι εντυπωσιακή, αφού για πρώτη φορά στην σειρά Reno έχουμε μπαταρία στα 5.000mAh ενώ η τεχνολογία OPPO 80W SUPERVOOC™ Flash Charge επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση, μέσα σε λίγα λεπτά (μπορεί να φτάσει το 49% σε μόλις 18 λεπτά).

Επίσης οι συσκευές μπορούν και υποστηρίζουν την τεχνολογία AI LinkBoost, η οποία ενισχύει τη λήψη σήματος και βελτιστοποιεί την επιλογή δικτύου έτσι ώστε ακόμα και σε συναυλίες ή αγώνες να μην υπάρχει θέμα με το σήμα ενώ η λειτουργία BeaconLink μετατράπει τις συσκευές σε Walkie Talkie επιτρέπoντας την επικοινωνία σε απόσταση έως και 200 μέτρα, ακόμα και χωρίς δίκτυο.


Τα νέα OPPO Reno12 και Reno12 Pro αποτελούν δύο εξαιρετικές επιλογές για όσους αναζητούν προηγμένες λειτουργίες και υψηλή απόδοση σε ένα κομψό και ανθεκτικό πακέτο και φυσικά χωρίς να βάλουν το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη.

AI δυνατότητες, φουτουριστικός σχεδιασμός και  κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα

Με τις AI δυνατότητες, τον φουτουριστικό σχεδιασμό και την κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα, αυτά τα smartphones κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και αποδοτική. Ανυπομονούμε να δούμε μετά από αυτά, τι άλλο ετοιμάζει η OPPO για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα