Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπερπροσπάθεια από την 21χρονη Εμμανουηλίδου – Προκρίθηκε στα ημιτελικά και ξέσπασε σε κλάματα

Διαβάζεται σε 2'
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 10η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 10η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε τρίτη στη σειρά της και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 200μ. γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε μία τεράστια προσπάθεια και προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ. γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με το SPORT24, η 21χρονη Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στο ρεπεσάζ και τερμάτισε 3η στη σειρά της. Το 22.99 ήταν αρκετό, ώστε να πάρει το “εισιτήριο”.

Ο ημιτελικός θα γίνει σήμερα (5/8) και η νεαρή σπρίντερ θα βρεθεί δίπλα σε τεράστια ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού.

Την απόλυτη στιγμή ευτυχίας μοιράστηκαν στη συνέχεια η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και η Ολίβια Φωτοπούλου.

Η σπρίντερ από την Κύπρο βγήκε πρώτη στην σειρά της στο ρεπεσάζ με χρόνο 22.92″ για να προκριθεί στα ημιτελικά των 200 μέτρων και περίμενε με αγωνία μέχρι να ολοκληρωθεί και η τελευταία σειρά, στην οποία έτρεχε η Ελληνίδα σπρίντερ.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε πως ήταν η πιο δύσκολη κούρσα ψυχολογικά, δεν το περίμενα να προκριθώ, νιώθω, όμως, ότι είμαι άτυχη στις σειρές που πετυχαίνω πάντα, πετυχαίνω στις πιο δύσκολες στιγμές. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι προκρίθηκα”.

“Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Σωματικά ήμουν τέλεια, μου βγήκε, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, η καρδιά μου χτυπάει πάρα πολύ δυνατά, είμαι ευτυχισμένη.  Τώρα το απόγευμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και εγώ και η Ολίβια”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα