Ιωάννα Τούνη: Πάει Μύκονο και απειλεί με μπλοκ όποια της πει ότι είναι “κακιά μαμά” 

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Πρώτη φορά διακοπές χωρίς τον γιο της Πάρη ετοιμάζει η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανεχτεί σχόλια περί κακής μητέρας.

Το καλοκαίρι της Ιωάννας Τούνη είναι γεμάτο εξορμήσεις και διακοπές.

Από την οικογενειακή απόδραση με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη, μέχρι το προ ημερών roadtrip στην Αλβανία, η διάσημη influencer απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα, και δεν σταματά να ταξιδεύει.

Επόμενος σταθμός, η Μύκονος, ένα από τα νησιά που φροντίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο. Μόνο που αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στο νησί των Ανέμων χωρίς τον γιο της Πάρη, κάτι εξαιρετικά σπάνιο αφού δεν τον αποχωρίζεται ποτέ, ακόμα και στα μακρινά ταξίδια εκτός Ελλάδας.

 

 

Η Ιωάννα Τούνη φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα σχέδια των δύο επόμενων ημερών, τα οποία δεν περιλαμβάνουν τον γιο της, αλλά μόνο τις φίλες της, απειλώντας μάλιστα με… μπλοκ στο Instagram όποια της πει πως είναι “κακιά μαμά” που αφήνει το παιδί της.

Σόρι Πάρη“, ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη σε ένα instastory, λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που θα πάει διακοπές που δεν είναι για δουλειά και δεν θα έχει και το μωρό μαζί και είναι “super happy”, αναφέροντας παράλληλα πως είναι κάτι που το χρειάζεται.

P.S: Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω 2ημερο με φίλες ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΛΟΚ“, έγραψε στην ίδια ανάρτηση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα