Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του τοπογράφου

Διαβάζεται σε 2'
Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του τοπογράφου
GLOMEX

Καρέ-καρέ η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου μηχανικού στο Ψυχικό στις αρχές Ιουλίου. Το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα περιέχει σκληρές εικόνες.

Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό στις αρχές Ιουλίου έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Σε αυτό διακρίνεται καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του μηχανικού μέσα στο αυτοκίνητό του, με τον δράστη, που επέβαινε σε δίκυκλο, να τον πυροβολεί πολλές φορές από κοντά.

Μάλιστα, με περίσσεια ψυχραιμία μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο όχημα και πυροβολεί εκ νέου.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

O κατηγορούμενος για τη δολοφονία θα του τοπογράφου έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου συνεχίζεται όπως συνεχίζεται και η έρευνα στα κινητά και στις κάρτες sim του κατηγορούμενου ακόμα και σε βάθος ετών.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξαφνικά ένα άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα πλησίασε το αυτοκίνητο μάρκας BMW με φιμέ τζάμια, στο οποίο επέβαινε το θύμα και κατευθείαν άνοιξε πυρ σε βάρος του, ενώ ακολούθησαν και κοντινές χαριστικές βολές.

Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν τουλάχιστον 16 κάλυκες.

Αμέσως μετά, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής. Αν και στην αρχή υπήρχε μία σκέψη μήπως ήταν λάθος στόχος το θύμα, το αυτοκίνητο προέκυψε μεν ότι είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας, το χρησιμοποιούσε όμως το θύμα που δέχτηκε την επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα