Η Κιμ Καρντάσιαν ψηφίζει Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι

Διαβάζεται σε 2'
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν Instagram@kimkardashian

Άρωμα Ελλάδας έχει η τελευταία ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία απολαμβάνει τις ελληνικές θάλασσες και τον ήλιο.

Μετά την παρέλαση διασημοτήτων που επέλεξαν την Ελλάδα ως έναν από τους σταθμούς των καλοκαιρινών τους διακοπών, σειρά είχε η “βασίλισσα” των influencers Κιμ Καρντάσιαν.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας επέλεξε τη χώρα μας για μερικές στιγμές χαλάρωσης και μαζί με τις φίλες της ταξίδεψαν στα ελληνικά νησιά, “ψηφίζοντας” Ελλάδα.

Greece this summer“, έγραψε στο σχόλιο που συνόδευσε το carousel post, το οποίο έχει άρωμα Ελλάδας, αφού η ίδια μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους μερικά άκρως ελληνικά ενσταντανέ.

Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, νυχτοπερπάτησε με αποκαλυπτικό outfit, φωτογράφισε ένα καΐκι με την ελληνική σημαία αλλά και το ηλιοβασίλεμα, ωστόσο δεν αποκάλυψε σε ποιο από τα ελληνικά νησιά ταξίδεψε.

Μαζί της οι καλές της φίλες Olivia Pierson και η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Lauren Sanchez, η οποία και η ίδια ταξίδεψε στην Ελλάδα με την οικογένειάς της το προηγούμενο διάστημα.

Σημειώνεται πως το ταξίδι της Κιμ Καρντάσιαν στην Ελλάδα έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρεθεί στις Σπέτσες μαζί με την οικογένειά της. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η ανάρτηση της Olivia Pierson, η οποία είχε μοιραστεί τις ίδιες φωτογραφίες τρεις εβδομάδες πριν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα