Ζακ Έφρον: Η βουτιά σε πισίνα στην Ίμπιζα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
Ζακ Έφρον: Η βουτιά σε πισίνα στην Ίμπιζα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Zac Efron AP PHOTO

O γνωστός ηθοποιός Ζακ Έφρον είχε ένα ατύχημα σε πισίνα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Μια άσχημη περιπέτεια είχε ο δημοφιλής ηθοποιός Ζακ Έφρον, ενώ απολάμβανε τις διακοπές του με φίλους στην Ίμπιζα.  Δυστυχώς όμως τα πράγματα στράβωσαν, όταν βούτηξε τόσο βαθιά που χτύπησε τον πάτο της πισίνας και κατάποσε σημαντική ποσότητα νερού.

Ειδικότερα, ο 36χρονος Έφρον νοσηλεύτηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο νοσοκομείο, αφού νωρίτερα το πρωί είχε πάει με φίλους για κολύμπι στην πισίνα της βίλας όπου διέμενε. Οι αρχικές πληροφορίες είχαν κάνει απλά λόγο για «περιστατικό στο κολύμπι», το TMZ ωστόσο ισχυρίζεται ότι ο ο ηθοποιός χτύπησε στον πάτο της πισίνας και κατάπιε «μεγάλη ποσότητα νερού στους πνεύμονές του».

Ο ηθοποιός έδειξε να μην είναι καλά και τον βοήθησαν να βγει από την πισίνα δύο άτομα που εργάζονταν ως ασφάλεια στη βίλα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο ως «προληπτικό μέτρο». Εκεί φέρεται να έκανε ακτινογραφία που αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε πλέον νερό στους πνεύμονές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι γιατροί επέτρεψαν στον ηθοποιό να φύγει από το νοσοκομείο λίγες μόνο ώρες μετά την εισαγωγή του, ωστόσο εκείνος έμεινε για αρκετό διάστημα ακόμα ώστε να μην τον φωτογραφίσουν οι παπαράτσι που είχαν ήδη ενημερωθεί για τη νοσηλεία του.

Η ανάρτηση του Έφρον μετά το ατύχημα

Ο εκπρόσωπος του Έφρον επιβεβαίωσε στο People ότι ο ηθοποιός έλαβε εξιτήριο από τοπικό νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου. Την Κυριακή 4 Αυγούστου, μόλις μία ημέρα μετά το περιστατικό, ο Έφρον δημοσίευσε μια φωτογραφία στο story του στο Instagram στην οποία κάνει γυμναστική με το μαγιό του σηκώνοντας βάρη ενώ είναι ξαπλωμένος σε μια ροζ μπάλα γυμναστικής. «Ευτυχισμένος και υγιής. Ευχαριστώ για τις ευχές», έγραψε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα