Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού στο άλμα επί κοντώ η Αδαμοπούλου λόγω τραυματισμού

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού στο άλμα επί κοντώ η Αδαμοπούλου λόγω τραυματισμού
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Εκτός τελικού του άλματος επί κοντώ έθεσε εαυτόν η Αριάδνη Αδαμοπούλου, με την Ελληνίδα αθλήτρια να αναφέρει μέσω ανάρτησής της ότι ένας τραυματισμός της στερεί την παρουσία της στον μεγάλο αγώνα.

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παρίσι στην πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα χάσει η Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Όπως τόνισε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media ένας τραυματισμός που αποκόμισε από τα προκριματικά δεν της επιτρέπει να λάβει μέρος στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης (07/08, 20:00), κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί μόνο από την Κατερίνα Στεφανίδη.

Θυμίζουμε ότι η Αδαμοπούλου προκρίθηκε στον τελικό με άλμα στα 4,40μ, ενώ είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,55μ.

“Εχθές ακομα ενα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή!

Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ.

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!”, τόνισε η 24χρονη επικοντρίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα