Τραμπ: Επικίνδυνος εξτρεμιστής ο αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις

Διαβάζεται σε 2'
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ AP

Η τοποθέτηση του επιτελείου του Ντόναλντ Τραμπ για τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλς που επέλεξε η Κάμαλα Χάρις για υποψήφιο αντιπρόεδρο στις αμερικανικές εκλογές.

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «επικίνδυνο αριστεριστή» τον Τιμ Γουόλς αφού ανακοινώθηκε ότι ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότας θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς είναι ένας επικίνδυνος αριστεριστής εξτρεμιστής και το όραμα της Χάρις και του Γουόλς να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Καλιφόρνια συνιστά τον εφιάλτη κάθε Αμερικανού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κάρολιν Λίβιτ, η εκπρόσωπος του επιτείου του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου.

«Ουδεμία έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι η φιλελεύθερη Καμάλα Χάρις από το Σαν Φρανσίσκο επιθυμεί τον Τιμ Γουόλς από την Δυτική Ακτή ως υποψήφιο σύντροφό της – ο Γουόλς έχει περάσει την θητεία του ως κυβερνήτης προσπαθώντας να μεταμορφώσει τη Μινεσότα κατ’ εικόνα της Καλιφόρνια» δήλωσε η Λεβίτ, στο Fox News Digital. «Ενώ ο Γουόλς προσποιείται ότι υποστηρίζει τους Αμερικανούς της Ενδοχώρας, όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήνουν, υποτιμά την αγροτική Αμερική.

Από την πρόταση του δικού του προγράμματος για μια ζωή χωρίς άνθρακα, μέχρι την εισήγηση αυστηρότερων προτύπων εκπομπών για αυτοκίνητα βενζίνης, και την υποστήριξη πολιτικών που επιτρέπουν στους καταδικασμένους εγκληματίες να ψηφίζουν, ο Γουόλς είναι παθιασμένος με τη διάδοση της επικίνδυνα φιλελεύθερης ατζέντας της Καλιφόρνιας παντού» συνέχισε η Λεβίτ.

Πριν εκλεγεί ως κυβερνήτης της Μινεσότα το 2018, ο Τιμ Γουόλς ήταν γνωστός μεταξύ των Δημοκρατικών, με τη 12ετή θητεία του στο Κογκρέσο. Μεταξύ άλλων που τον έχουν κάνει δημοφιλή, είναι η ατάκα που χρησιμοποιεί για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και για τον Τζ. Ντ. Βανς.

Είναι απλά ένας περίεργος, παράξενος τύπος,” είπε ο Γουόλς για τον Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων. Η φράση αυτή έγινε δημοφιλής σε αρκετούς Δημοκρατικούς – συμπεριλαμβανομένης της Καμάλα Χάρις.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα