Δέσποινα Βανδή: “Λιώνει” για τον Μπισμπίκη και δίνει τον ορισμό του καλοκαιριού

Διαβάζεται σε 2'
Δέσποινα Βανδή: “Λιώνει” για τον Μπισμπίκη και δίνει τον ορισμό του καλοκαιριού

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν ακόμη ένα καλοκαίρι στην Κρήτη και η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι σημαίνει για εκείνη καλοκαίρι.

Η Κρήτη αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Δέσποινας Βανδή και η τραγουδίστρια όπου και αν βρίσκεται επιστρέφει πάντα εκεί.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και εν μέσω μίας μεγάλης περιοδείας σε όλη την Ελλάδα γιορτάζοντας τα 30 χρόνια στο τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε με τον έρωτα της ζωής της Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την παρέα καλών τους φίλων.

Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ!

Μια ωραία παραλία ήσυχη, ένα υπεροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο!

Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!“, έγραψε πριν μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μπάνιο της με τον ηθοποιό, σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Στη νέα της ανάρτηση ξανά από τον “επίγειο παράδεισό της” η τραγουδίστρια επιχείρησε να δώσει τον ορισμό του καλοκαιριού, ποζάροντας με μαγιό στο πλευρό του συντρόφου της.

Πουθενά σαν την Ελλάδα“, έγραψε σε ένα instastory η Δέσποινα Βανδή από τον Μπάλο.

Η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη
Η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη Instagram@desp1navandi

Για να ακολουθήσει το κοινό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Μπισμπίκη: “Με καλούς φίλους, ένα ποτήρι κρασί στην Κρήτη και να μη ξέρεις τι μέρα είναι! Αυτό είναι καλοκαίρι!“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα