Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού θα δείτε τους μεγάλους ημιτελικούς Γαλλία – Γερμανία και Team USA – Σερβία

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού θα δείτε τους μεγάλους ημιτελικούς Γαλλία – Γερμανία και Team USA – Σερβία
FIBA

Το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ φτάνει προς το μεγάλο φινάλε, καθώς σήμερα (8/8) θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί, με την οικοδέσποινα Γαλλία να αντιμετωπίζει την Γερμανία και την Team USA την Σερβία.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ πλησιάζει. Σήμερα (8/8) διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί, κάτι που σημαίνει ότι λίγο περίπου τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος θα είναι γνωστό το ζευγάρι του τελικού.

Στον πρώτο ημιτελικό, η οικοδέσποινα Γαλλία αντιμετωπίζει την Γερμανία (18:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Γερμανοί είναι το φαβορί – στην φάση των ομίλων είχαν διαλύσει τους “μπλε” – ωστόσο η Γαλλία έδειξε και κόντρα στον Καναδά ότι σιγά-σιγά βρίσκει πατήματα.

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Team USA αντιμετωπίζει την Σερβία (22:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Οι Αμερικανοί είναι φυσικά το φαβορί – έχοντας νικήσει μεταξύ άλλων εύκολα δύο φορές τους Σέρβους το προηγούμενο διάστημα, μία φορά σε φιλικό και μία φορά στην φάση των ομίλων – αλλά η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς θα τα δώσει όλα να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα