Κιάρα Φεράνι: Τότε και τώρα – Ποζάρει στο ίδιο σημείο στη Μύκονο, 32 χρόνια μετά

Διαβάζεται σε 2'
Κιάρα Φεράνι
Κιάρα Φεράνι Instagram/@chiaraferragni

Η Κιάρα Φεράνι μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, αναβίωσαν μια οικογενειακή στιγμή στη Μύκονο. Η αναπαράσταση της φωτογραφίας που τραβήχτηκε 32 χρόνια πριν.

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι.

Μαζί με τα δύο παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια, και σχεδόν μισό χρόνο από τον χωρισμό της από τον Φέντεζ, η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές συνοδεία του ζεστού ελληνικού ήλιου και των καταγάλανων νερών των νησιών μας.

Στο πλάι της στις διακοπές της βρίσκεται και η μητέρα της, η συγγραφέας Μαρίνα Ντι Γκουάρντο, καθώς και η αδερφή της, η Φραντσέσκα Φεράνι.

Η διάσημη επιχειρηματίας και fashion blogger επιλέγει συχνά τη Μύκονο για τις διακοπές της, ενώ υπενθυμίζεται πως πέρυσι επισκέφθηκε το νησί για το bachelorette party της Φραντσέσκα.

Η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε και αυτή τη φορά πολλά στιγμιότυπα από την παραμονή της στο “νησί των ανέμων” στο Instagram, ποζάροντας με σέξι καλοκαιρινά outfits στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, ενώ φωτογραφήθηκε στους πασίγνωστους ανεμόμυλους.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, μοιράστηκε και μια εκπληκτική φωτογραφία μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, στην οποία οι τρεις τους ποζάρουν στο ίδιο σημείο στο οποίο βρέθηκαν πριν από 32 χρόνια και αναβιώνουν ένα καρέ από τότε.

Η αναπαράσταση της παλιάς οικογενειακής φωτογραφίας

Όλες οι φωτογραφίες της Κιάρα Φεράνι στη Μύκονο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα