Η Αλίσα Νιούμαν έγινε η πρώτη Ολυμπιονίκης που είναι στο OnlyFans

Διαβάζεται σε 4'
Η Αλίσα Νιούμαν έγινε η πρώτη Ολυμπιονίκης που είναι στο OnlyFans
H Αλίσα Νιούμαν πρόσφερε στον Καναδά το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. AP Photo Ashley Landis

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός αθλητών που αποκτούν σελίδα στο OnlyFans. Στη λίστα είναι και η χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Παρίσι, Αλίσα Νιούμαν.

Στην ιστορική πρώτη συμμετοχή 20 αθλητριών στον τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, στο άλμα επί κοντώ η Αλίσα Νιούμαν εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο.

Ήταν το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Καναδής που πρόσφερε στη χώρα της το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στο συγκεκριμένο σπορ. Πανηγύρισε την επιτυχία της με twerking.

Η στιγμή αυτή προφανώς και έγινε viral.

Να «πέσει» το βίντεο.

Πώς κατέληξε στο ότι αυτός ήταν ο τρόπος να πανηγυρίσει;

«Μετά το άλμα και την τρίτη θέση -εννοώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναέλθει τρίτη- χρειάστηκε να περιμένω έως ότου τελειώσουν τα υπόλοιπα κορίτσια. Ήταν κάπως άβολο. Οπότε σκέφτηκα τι να κάνω; Να πανηγυρίσω; Να φιλήσω τους πάντες; Να κλάψω;

Ήταν σουρεάλ και απίστευτη στιγμή».

Η ΝΙΟΥΜΑΝ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ONLYFANS

H Nιούμαν είναι μια από τις 17 περιπτώσεις αθλητών που προκρίθηκαν για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού στο Παρίσι, τους οποίους μπορείτε να βρείτε και στο OnlyFans.

Η σελίδα της έχει κοντά στα 65.000 likes. Χρεώνει 6.54 ευρώ το μήνα. Σε αυτήν μοιράζεται στιγμές της ζωής της και των προπονήσεων της. Πράγμα που κάνει και στο TikTok.

Γιατί;

Επειδή για να κάνει το σπορ που αγαπά χρειάζεται (πολλά) χρήματα και αυτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Πέραν του επιδόματος που δίνει η όποια ομοσπονδία και δεν φτάνει παρά για τα ελάχιστα, υπάρχει η επιλογή της εξεύρεσης χορηγών που για να ασχοληθούν με τον όποιον αθλητή, αυτός πρέπει να έχει διαδοχικές μεγάλες διακρίσεις (τουλάχιστον 3).

Οι creators του OnlyFans λαμβάνουν το 20% των εσόδων που δημιουργούν.

Η Bild ρώτησε τη Νιούμαν για τη σελίδα της στην Χ-rated πλατφόρμα κι εκείνη είπε ότι «πολλοί έχουν συγκεκριμένο κλισέ τρόπο να σκέφτονται αυτήν την πλατφόρμα. Δεν μπορώ να τους αλλάξω τα μυαλά. Το συγκεκριμένο site με βοήθησε να συνδεθώ με πολλούς φαν. Περισσότερους από όσους είχε συνδεθεί οποιοσδήποτε άλτης και οποιαδήποτε άλτρια, στο παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν, το τι σκέφτονται οι άλλοι».

«Είμαι αυτή που είμαι και το κάνω καλά»

Βγάζω χρήματα με ό,τι δημοσιεύω. Είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και να νιώθω καλά».

Η Νιούμαν δεν είναι η μόνη αθλήτρια που έχει σελίδα στο OnlyFans

Η πραγματικότητα θέλει τους αθλητές να έχουν παράλληλη καριέρα, δημιουργώντας μια σελίδα στο OnlyFans να αυξάνονται διαρκώς. Κάποιοι χρειάζονται τα χρήματα. Άλλοι θέλουν να μοιραστούν τα πάθη τους. Υπάρχουν και αυτοί που συνδυάζουν τα ζητούμενα.

Πάμε να δούμε κάποιους.

Η Μαντλίν Ράιτ έπαιζε ποδόσφαιρο επαγγελματικά για την Τσάρλτον, πριν κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο οποίο έπινε αλκοόλ και έβαλε τον σκύλο της να οδηγήσει το αυτοκίνητο. Αφότου απολύθηκε, έφτιαξε σελίδα στο OnlyFans και τώρα ‘βγάζει’ περισσότερα από 600.000 ευρώ το χρόνο.

Η Αυστραλή Λιζ Κάμπατζ ήταν χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και ανήκει στις stars του WNBA παρ’ όλα αυτά, όπως έχει πει «ένας προπονητής ‘βγάζει’ τέσσερις φορές περισσότερα χρήματα, από τις πιο ακριβοπληρωμένες παίκτριες». Έτσι αποφάσισε να μπει πέρυσι στο OnlyFans. Τώρα παίρνει από αυτό 1.500.000 ευρώ, ετησίως.

Ο Ρόμπι Μάνσον είναι Νεοζηλανδός κωπηλάτης και μοντέλο στο OnlyFans. Υποστηρίζει πως από αυτήν τη δουλειά «βγάζει» περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα που παίρνει από την κωπηλασία. Το περιεχόμενο που δημιουργεί είναι «εξερευνά με γούστο τα όρια, συμπεριλαμβανομένων καλλιτεχνικών απεικονίσεων γυμνού». Είχε δηλώσει πως είναι γκέι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 «γεγονός που δημιούργησε από μόνο του ένα κοινό για εμένα. Για τους αθλητές το ΟnlyFans είναι μια ευκαιρία».

Ο Βρετανός καταδύτης Ντάνιελ Γκουντφέλοου είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ομαδικό και χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι. Όπως και οι συνάδελφοί του, Τζακ Λάφερ, Νόα Ουίλιαμς και Μάτι Λι έχει σελίδα στο OnlyFans. Όλοι μοιράζονται περιγραφικό, αλλά όχι πορνογραφικό περιεχόμενο. Χρεώνουν από 9 έως 19 ευρώ το μήνα (για από 2 έως 5 posts την εβδομάδα) και επισημαίνουν πως το interaction με τους φαν είναι αυτό που τους αρέσει περισσότερο από την όλη διαδικασία.

Ο Λάφερ πρόσθεσε και ότι ως εκ των τριών καταδυτών στον κόσμο, βγάζει 35.000 ευρώ το χρόνο. Από τα posts του με μαγιό, πολλά περισσότερα.

Η Νικόλ Χέβιρλαντ, μέλος της LGBTQA+ κοινότητας, αγωνίζεται στην αμερικανική ομάδα του ράγκμπι. Στο OnlyFans μοιράζεται βίντεο προπόνησης, είτε δείχνει το μπικίνι από κάθε οπτική γωνία. Στο Παρίσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν το πρώτο του ράγκμπι γυναικών των ΗΠΑ, στην ιστορία τους.

Ο Νικολά Κίναν εκπροσωπεί την Αργεντινή στο χόκεϊ επί χόρτου. Έγινε γνωστός στα social media ως ο σύντροφος του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ολλανδίας, Ρομπ Γέτεν. Το ζευγάρι ποστάρει και κοινές φωτογραφίες και βίντεο στο TikTok.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα