Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με λευκό μπικίνι για τις “τελευταίες beach photos”

Διαβάζεται σε 2'
Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Στην παραλία ποζάρει η Χριστίνα Μπόμπα, αποκαλύπτοντας πως μάλλον δεν θα δούμε άλλες φωτογραφίες με μαγιό το επόμενο διάστημα. Για τα γυρίσματα του World Party έφυγε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια της, την Αριάννα και την Φιλίππα, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε την οικογένειά του, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του World Party Reunion.

Ποζάροντας με ένα λευκό μπικίνι και ασορτί καπέλο στη θάλασσα, και δημοσιεύοντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους θαυμαστές και τους followers της πως αυτές ίσως να είναι οι τελευταίες της “beach photos” για φέτος.

“Μάλλον οι τελευταίες μου #beachphotos για φέτος γιατί ετοιμαζόμαστε μαμά και κόρες για πιο κρύες περιπέτειες…” έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer στη λεζάντα της ανάρτησή της, χωρίς να κάνει σαφές ποιος θα είναι ο… ψυχρός προορισμός τους.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram

Όπως αποκάλυψε αργότερα σε story της: “Γυρίσαμε από Νάξο, παίζουμε όλη την ώρα μέσα στο σπίτι και το air condition, αποχαιρετίσαμε τον μπαμπά μας και ετοιμαζόμαστε οι γυναίκες της οικογένειας για το δικό μας ταξιδάκι”.

Με απρόοπτα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του World Party

Στο μεταξύ, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο το πρωί της Πέμπτης (08/08) για να ξεκινήσουν το πρώτο τους ταξίδι για τα γυρίσματα της εκπομπής World Party Reunion, που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν στον ANT1.

Ωστόσο, η αρχή έγινε με απρόοπτα, αφού όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής στα social media, η πτήση τους είχε καθυστέρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα