Αθηνών – Κορίνθου: Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα μετά την ανατροπή βυτιοφόρου

Διαβάζεται σε 2'
Αθηνών – Κορίνθου: Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα μετά την ανατροπή βυτιοφόρου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ισχύ παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου και τη φωτιά που προκλήθηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μετάγγιση του πετρελαίου που μετέφερε το βυτιοφόρο το οποίο ανετράπη, το πρωί της Παρασκευής, στη Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός.

Σημειώνεται πως, μετά την ανατροπή του οχήματος, στο 56ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ξέσπασε μεγάλη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά σημειώθηκε στη μηχανή του οχήματος και όχι στο βυτίο.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την περιορίσουν εγκαίρως, ενώ απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Έκλεισε η Εθνική Οδός

Νωρίτερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα και πραγματοποιούνταν εκτροπές της κυκλοφορίας στους κόμβους Πάχης και Κινέτας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, πλέον διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ωστόσο, επειδή η κίνηση είναι μεγάλη η Τροχαία δεν επιτρέπει προς το παρόν την κίνηση των φορτηγών, τα οποία είναι σταματημένα στα Μέγαρα.

Στο ρεύμα προς Αθήνα, εξακολουθεί να γίνεται εκτροπή στον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του οδοστρώματος από το πετρέλαιο που χύθηκε μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου.

Σημειώνεται πως, το όχημα έχει καταλήξει στη διαχωριστική νησίδα και προς το παρόν παραμένει εκεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα