Σπάρτη: Συνελήφθη 40χρονος που βίαζε την 9χρονη κόρη του

Διαβάζεται σε 1'
Σπάρτη: Συνελήφθη 40χρονος που βίαζε την 9χρονη κόρη του
Φωτογραφία αρχείου iStock

Ένας 40χρονος κατηγορείται βίαζε κατ’ εξακολούθησε την 9χρονη κόρη του εδώ τα τελευταία 5 χρόνια. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Συνελήφθη στη Σπάρτη ο 40χρονος άνδρας που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 9χρονη κόρη του εδώ και 5 χρόνια, από όταν το κοριτσάκι ήταν τεσσάρων χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 9χρονο κορίτσι μίλησε στην μητέρα του για το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια και έτσι η αποτρόπαια υπόθεση έφτασε στην αστυνομία. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση  τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και τον συνέλαβαν.

Στο κινητό του μάλιστα εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με την κόρη του. Η συσκευή μαζί με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές κατασχέθηκαν, προκειμένου να ερευνηθούν από τις αρχές.

Να σημειωθεί, ότι η οικογένεια ζούσε σε γειτονιά της Δυτικής Αττικής πριν μετακομίσει μόνιμα πριν 2 χρόνια σε χωριό της Σπάρτης. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται σε εταιρία τυποποίησης ελαιόλαδου ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Σήμερα (09/08), πρόκειται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Σπάρτης, όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα