Η ελληνική εταιρεία που «πρωταγωνιστεί» σε έναν κλάδο αξίας 80 billions

Διαβάζεται σε 3'
Η ελληνική εταιρεία που «πρωταγωνιστεί» σε έναν κλάδο αξίας 80 billions

Ποια είναι η Dialectica, η οποία έχει καταστεί κυρίαρχος πόλος στον πολλά υποσχόμενο τομέα των υπηρεσιών πληροφόρησης.

Ένας νέος κλάδος αρχίζει να «πρωταγωνιστεί» ολοένα και περισσότερο στον κόσμο των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον χώρο των information services, δηλαδή των υπηρεσιών πληροφόρησης, ο οποίος αξίζει πλέον περισσότερα από 80 δισ. δολάρια.

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο industry, το οποίο εστιάζει στην εξασφάλιση, στην επεξεργασία και στη διανομή δυσεύρετων και εξειδικευμένων πληροφοριών, οι οποίες βοηθούν οργανισμούς και επιχειρήσεις να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις και να βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους.

Ποια είναι η Dialectica

Σ’ αυτόν τον δυναμικά εξελισσόμενο sector, ο οποίος διαδραματίζει καίριο ρόλο σ’ όλες τις σπουδαίες επενδυτικές αποφάσεις παγκοσμίως, τον δικό της χώρο έχει καταφέρει να κερδίσει μία ελληνική εταιρεία. Ο λόγος για την Dialectica, η οποία έχει ήδη χτίσει μια ισχυρή παρουσία σε τουλάχιστον 50 χώρες.

Τι ακριβώς κάνει η Dialectica; Κάτι απολύτως χρήσιμο για τη λειτουργία της διεθνούς οικονομίας: Παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες σε κορυφαίες επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες, σε private equity funds, σε hedge funds και σε επιχειρήσεις με παγκόσμιο αποτύπωμα.

Αυτές οι υπηρεσίες επιτρέπουν στους πελάτες της Dialectica να συλλέγουν πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις της αγοράς σε real time, οι οποίες τις βοηθούν να λαμβάνουν τις πλέον κατάλληλες αποφάσεις την πλέον κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό αφορά διάφορους τομείς και αγορές της οικονομίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εξειδικευμένες λύσεις της ελληνικής εταιρείας οδηγούν σε στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ακρίβεια και ταχύτητα.

Κάπως έτσι, η Dialectica καταφέρνει να λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εκατομμύρια ειδικούς ανά τον κόσμο, λειτουργώντας ως καταλύτης για την ανάπτυξη και την πρόοδο των πελατών. Κι αυτό, χάρη στην αξιοποίηση ενός ασυναγώνιστου μείγματος τεχνολογίας αιχμής και ταλαντούχων ανθρώπων. Ένας συνδυασμός, ο οποίος αποτελεί και το βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας.

Όλα αυτά, φυσικά, αποτυπώνονται στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης της Dialectica, ο οποίος «τρέχει» με +40% ετησίως. Οι έγκυροι Financial Times, παράλληλα, συγκαταλέγουν την ελληνική εταιρεία στη λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Οι άνθρωποι της, το καλύτερο asset

Όπως προαναφέρθηκε, αυτό που καθιστά ξεχωριστή την Dialectica δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι ίδιοι οι άνθρωποί της, στους οποίους επενδύει αδιαλείπτως. Απασχολώντας περισσότερα από 1.100 άτομα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους, εκ των οποίων τα 650 στην Ελλάδα, η εταιρεία συνεχίζει να «ποντάρει» στο υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο αποτελεί το καλύτερο asset της.

Γι’ αυτό τον λόγο, μέσα στο 2024 σκοπεύει να προχωρήσει σε περισσότερες από 350 προσλήψεις μόνο στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, πρόσφατα εγκαινίασε τα νέα, εξαώροφα γραφεία της στον Πύργο του Πειραιά, ενώ μόλις τον Ιούλιο επεκτάθηκε σε νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που κυρίως χαρακτηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της Dialectica είναι το τετράπτυχο growth mindset, ownership, teamwork και respect. Πρόκειται για ένα set αξιών, το οποίο διαπνέει όλους τους ανθρώπους της εταιρείας και το οποίο συνιστά το Νο.1 πλεονέκτημά της.

Η Dialectica αποτελεί έναν ιδιαιτέρως ελκυστικό εργοδότη, καθώς επιβραβεύει συνεχώς τους υπαλλήλους τους με ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, ενθαρρύνει την εργασιακή τους εξέλιξη και παρέχει ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα