Ο “χρυσός” Μίλτος Τεντόγλου με το βλέμμα στο Λος Άντζελες

Διαβάζεται σε 2'
Ο “χρυσός” Μίλτος Τεντόγλου με το βλέμμα στο Λος Άντζελες
Thomas Francius via Adidas

Ο Μίλτος Τεντόγλου, χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα και μαζί με τον Carl Lewis είναι οι μοναδικοί δύο αθλητές που κατέκτησαν 2 συνεχόμενα χρυσά στο άλμα εις μήκος σε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων

Με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 8.48μ., ο Τεντόγλου, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα από την ηλικία των 15 ετών, έχει πλέον εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του άλματος εις μήκος. Μια ακόμα νίκη προστίθεται στην ήδη εξαιρετική του καριέρα, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο άθλημα.

Μια ημέρα μετά την επιτυχημένη του προσπάθεια που του χάρισε το μετάλλιο, ο Μίλτος Τεντόγλου επισκέφθηκε το ADIDAS HOUSE, του brand που αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές του αθλητή τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα της adidas μαζί με δημοσιογράφους τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, τίμησε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη σε μια εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ADIDAS HOUSE, ένα PR Hub στο Παρίσι, στο οποίο η ομάδα του brand υποδέχεται τους αθλητές που ανήκουν στην οικογένεια της.

Ο Spencer Nel (Senior Director Global Sports Marketing, Track and Field/Running στην adidas) ήταν εκείνος που συζήτησε με τον Μίλτο ο οποίος δήλωσε: «Προσπαθώ πάντα να εξελίσσομαι, πάντα θέλω να βρίσκω τρόπους για να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Αγαπώ το άθλημά μου, αγαπώ το άλμα εις μήκος. Συμμετέχω σε κάθε διοργάνωση, δεν αφήνω καμία. Ανοιχτός, κλειστός στίβος, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο πρωτάθλημα, τα πάντα γιατί αγαπώ αυτό που κάνω».

Επιπλέον, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανέφερε πως: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαι στην κορυφή και να κάνω τη χώρα μου περήφανη. Θέλω να κρατήσω τη σημαία, ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να το κάνω στο Λος Άντζελες. Θέλω να κρατήσω τη σημαία στην τελετή έναρξης στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Thomas Francius via Adidas

Στο τέλος, η ομάδα της adidas χάρισε ένα μοναδικό πίνακα ζωγραφισμένο από έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη στη Γαλλία, που απεικονίζει την επιτυχημένη προσπάθεια που χάρισε στον Μίλτο ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο γιατί απλά «He Got This».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα