Daredevil Born Again: Διέρρευσε το τρέιλερ της σειράς της Marvel – Η επιστροφή του Punisher

Διαβάζεται σε 3'
Daredevil Born Again: Διέρρευσε το τρέιλερ της σειράς της Marvel – Η επιστροφή του Punisher
Invision/AP @Jordan Strauss

Η σειρά σηματοδοτεί την επιστροφή του Charlie Cox στον ρόλο του Daredevil, του Vincent D’Onofrio ως Kingpin και του Jon Bernthal ως Punisher. Δείτε το τρέιλερ.

Πολλές εκπλήξεις κρύβουν τα panels του φετινού Disney Expo, με μία από τις πιο μεγάλες να έρχεται από τα Marvel Studios και την αποκάλυψη του πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης επερχόμενης σειράς του Disney+, “Daredevil: Born Again” που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025.

Η σειρά σηματοδοτεί την επιστροφή του Charlie Cox στον ρόλο του ως Matt Murdock/Daredevil (η οποία είχε επισημοποιηθεί μέσα από τις εμφανίσεις του στις σειρές “She-Hulk”, “Echo” και την ταινία “Spider-Man: No Way Home) και του επιβλητικού Vincent D’Onofrio στον ρόλο του Wilson Fisk/Kingpin. Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης τον Jon Bernthal να υποδύεται ξανά τον Frank Castle/Punisher, ενώ ως δεύτερος “κακός” (μετά τον Kingpin) εμφανίζεται ο Μuse, ένας σχετικά νέος χαρακτήρας από τα κόμικ: Ο Muse είναι ένας διεστραμμένος καλλιτέχνης και serial killer που χρησιμοποιεί τις σορούς των θυμάτων του για να δημιουργήσει “τέχνη”. Είναι άτρωτος, πολύ γρήγορος και το σώμα του δημιουργεί μια ενεργειακή δίνη, η οποία απορροφά όλες τις αισθητηριακές πληροφορίες γύρω του- κοινώς είναι μη ανιχνεύσιμος από αισθήσεις ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Επιπλέον στο τρέιλερ βλέπουμε την εισαγωγή ενός ακόμη υπερήρωα της Marvel: Του White Tiger κάτα κόσμον Hector Ayala. Πρόκειτα για τον πρώτο Λατινοαμερικάνο κεντρικό χαρακτήρα που εμφανίστηκε στα αμερικανικά κόμικ και τον πρώτο Ισπανό χαρακτήρα της Marvel. Ο Λευκός Τίγρης θυμίζει λίγο στα κόμικ σε σχεδιασμό τον Black Panter, και αντλεί τις υπερδυνάμεις του από τρία μυστικιστικά φυλαχτά.

Δείτε το τρέιλερ του Daredevil Born Again: 

Στη σειρά πρόκειται να δούμε επίσης τους  Elden Henson ως Foggy Nelson, Deborah Ann Woll ως Karen Page, Margarita Levieva ως Heather Glenn, Michael Gandolfini ως Daniel Blade, Nikki M. James ως Kirsten McDuffie και Arty Froushan ως Buck Cashman, Wilson Bethel ως Bullseye και Ayelet Zurer ως Vanessa Fisk. Παράλληλα, φήμες θέλουν και την εισαγωγή της Krysten Ritter ως Jessica Jones και του Finn Jones ως Danny Rand/Iron Fist.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι σειρές των Marvel και Netflix είναι πλέον διαθέσιμες για προβολή στο Disney+ και θεωρούνται canon στο timeline του MCU.

Όπως αναφέρει το IGN, το “Born Again” ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022 και αρχικά ξέραμε ότι δεν θα έφερε αρκετούς χαρακτήρες από την σειρά του Netflix, καθώς δεν θα ήταν sequel αυτής. Ωστόσο, υπέστη ένα “δημιουργικό reboot” και άλλαξε πολλά πράγματα. Ο Dario Scardapane θα είναι showrunner και οι Justin Benson και Aaron Moorhead του “Moon Knight” αναλαμβάνουν τα σκηνοθετικά ηνία. Οι Kevin Feige, Louis D’Esposito, Chris Gary, Sana Amanat, Matt Corman, Chris Ord και Dario Scardapane θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το “Daredevil: Born Again” είναι προγραμματισμένο ως μέρος της 5ης Φάσης του MCU. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 18 επεισόδια και γίνονται ήδη ετοιμασίες για μια δεύτερη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα