Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Διαβάζεται σε 1'
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα EUROKINISSI

Το μήνυμα του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα προς τους απολυμένους της ΛΑΡΚΟ, στη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στην Αταλάντη.

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/8) στην Αταλάντη, στη Λοκρίδα, αποτέλεσε μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.

Με λόγια που ανέδειξαν την στήριξη του ΚΚΕ, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε πως το ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό των απολυμένων όχι μόνο στις δύσκολες μέρες που περνούν, αλλά και στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

«Η σημερινή μεγάλη συναυλία του ΚΚΕ εδώ στην Αταλάντη, στη Λοκρίδα, είναι αφιερωμένη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, στους απολυμένους που η κυβέρνηση τους πέταξε στον δρόμο μέσα σε ένα βράδυ, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για την επιβίωση αυτών των ανθρώπων. Το ΚΚΕ θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους. Είμαστε στο πλευρό τους και στις δύσκολες μέρες που περνάνε αλλά και στον αγώνα για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κομματική Οργάνωση Βάσης (ΚΟΒ) Αταλάντης του ΚΚΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα