Φωτιά στην Αττική: Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης – 5 άτομα στο Σισμανόγλειο με αναπνευστικά προβλήματα

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στην Αττική: Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης – 5 άτομα στο Σισμανόγλειο με αναπνευστικά προβλήματα
Φωτιά στον Βαρνάβα AP Photo/Michael Varaklas

Πυροσβέστης υπέστη εγκαύματα β’ βαθμού την ώρα που επιχειρούσε στον Μαραθώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πέντε άτομα στο Σισμανόγλειο με αναπνευστικά προβλήματα.

Ενας πυροσβέστης τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια και στα πόδια την ώρα που επιχειρούσε στο πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων στη βορειοανατολική Αττική.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαραθώνα και εν συνεχεία κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πυροσβέστης φέρει εγκαύματα β’ βαθμού τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν από πλαστικούς χειρούργους.

Την ίδια στιγμή στις φλόγες παραδόθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα.

Γιαννακός: 5 άτομα στο Σισμανόγλειο για αναπνευστικούς λόγους

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως, από την εκκένωση του Παίδων Πεντέλης, 29 παιδιά, εκ των οποιών 5 νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και 24 στην κλινική, μεταφέρθηκαν στο Παίδων Αγλαιά Κυριακού και Αγίας Σοφίας.

Ανέφερε μάλιστα, πως 5 άτομα νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για αναπανευστικούς λόγους, εκτός κινδύνου, ενω 5 άτομα που έχουν καεί τα σπίτια τους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Τόνισε πως, εκτός από τον εγκαυματία πυροσβέστη, δεν υπάρχει κάποιος πολίτης που να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Την ίδια ώρα, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας εξαιτίας της φωτιάς στην Αττικής που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της Κυριακής(11/8), για τυχόν εγκαυματίες ή πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των καπνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα