Η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Καραλή για τον Μανόλο – “Παιδί μου νικήσαμε τον ρατσισμό”

Διαβάζεται σε 1'
Η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Καραλή για τον Μανόλο – “Παιδί μου νικήσαμε τον ρατσισμό”
O Εμμανουήλ και ο Χάρης Καραλής ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή, Χάρης, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την σπουδαία επιτυχία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και την ανάδειξη του γιου του σε σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού για την ελληνική αποστολή, αφενός κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και αφετέρου κρατώντας τη σημαία στην Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.

Ο πατέρας του Μονόλο, Χάρης, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την σπουδαία επιτυχία του γιου του, που κέρδισε μάχες και ξεπέρασε τον ρατσισμό που βίωνε μικρός για να ανέβει στα τρία υψηλότερα σκαλοπάτια του κόσμου.

Ο Χάρης Καραλής, σύμφωνα με όσα γράφει το SPORT24,  καταλήγει στην συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση του, μεταφέροντας ότι: “Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν”.

Η ανάρτηση του Χάρη Καραλή:

Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας!
Ειναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μαχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες,νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ!
Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!! Γιώργο Πομάσκι, Τρένερ Τσεπάνσκι και Χρήστο Μελετογλου σας Ευχαριστω!

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα