Πάτημα Χαλανδρίου: Εργαζόμενη μητέρα η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Γιατί δεν δηλώθηκε αγνοούμενη

Διαβάζεται σε 3'
Η επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου βρέθηκε νεκρή μία εργαζόμενη μητέρα
Η επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου βρέθηκε νεκρή μία εργαζόμενη μητέρα (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου. Πιθανότατα δεν πρόλαβε να βγει από τη βιοτεχνία όπου εργαζόταν.

Σορός απανθρακωμένης γυναίκας εντοπίστηκε σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου, απ’ όπου πέρασε η καταστροφική φωτιά, χτες, Δευτέρα (12/8).

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών με καταγωγή από τη Μολδαβία, εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, σε επιχείρηση με στεφάνια, όπου εργαζόταν, στη συμβολή των οδών Στρατονίκης και Αναπαύσεως. Πιθανότατα δεν πρόλαβε να βγει όταν οι φλόγες τύλιξαν το κτίριο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στο σημείο όπου βρέθηκε η γυναίκα παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας και από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, για να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η γυναίκα ήταν εργαζόμενη στην εν λόγω επιχείρηση και η φωτιά έκαιγε στην περιοχή, πιθανότατα να κρύφτηκε από τον φόβο της στο μπάνιο του μαγαζιού, απ’ όπου δεν κατάφερε και να φύγει.

Κάμερες τηλεοπτικών συνεργείων που βρέθηκαν στο σημείο κατέγραψαν το μέγεθος της καταστροφής.

Όπως διακρίνεται η επιχείρηση έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Η σκεπή έχει πέσει, και μες στα αποκαΐδια το μοναδικό που ξεχωρίζει είναι ένα μπουκέτο με άσπρα λουλούδια, που κάποιος άφησε στη μνήμη της γυναίκας. Αντίστοιχη είναι η καταστροφή και σε γειτονικές επιχειρήσεις.

Γιατί δεν δηλώθηκε αγνοούμενη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρχικά ανησύχησαν οι συνάδελφοί της που δεν την έβρισκαν αφού πρώτα είχαν εκκενώσει την επιχείρηση.

Δεν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη γιατί αρχικά πίστευαν ότι είχε βγει από την πίσω πόρτα ωστόσο όταν είδαν ότι περνούσαν οι ώρες και δεν την έβρισκαν, κάλεσαν τις Αρχές και οι πυροσβέστες την εντόπισαν στο κατεστραμμένο κτίριο.

“Δούλευε είκοσι χρόνια για εμάς”

“Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, με πήραν από το σπίτι που μένει να με ρωτήσουν που είναι. Λέω η Νάντια έχει φύγει από το μεσημέρι, δεν περίμενα ότι έχει μείνει εδώ ακόμη, έχει πεθάνει, και μας έβαλε αμέσως σε υποψίες. Ήρθαμε εδώ μετά, καλέσαμε την αστυνομία, μπήκαμε μέσα και την βρήκαμε στο μπάνιο”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μιλώντας στο MEGA, ο οποίος απασχολούσε την 60χρονη γυναίκα για περίπου 20 χρόνια.

Όπως είπε η ίδια ήταν παντρεμένη και είχε δύο κόρες.

Κάτοικος της περιοχής που κάηκε το σπίτι του ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι “κάηκε όλο το σπίτι, είναι το διπλανό σπίτι και δυστυχώς έγινε και αυτό στάχτη. Αλλά το μεγάλο θέμα είναι ότι χάσαμε τη φίλη τη Νάντια.. Απλά χάσαμε μια πολύ καλή φίλη“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα