Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων “Ghostbusters” έρχεται στο Netflix

Διαβάζεται σε 2'
Ghostbusters
Ghostbusters (Photo: Business Wire)

Οι “Ghostbusters” επιστρέφουν στο Netflix με νέα σειρά κινουμένων σχεδίων. Πηγές αναφέρουν ότι η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από τις τελευταίες ταινίες.

Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων «Ghostbusters», η οποία είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2022, όπως πληροφορήθηκε αποκλειστικά το Variety από πηγές.

O βραβευμένος με Emmy, Elliott Kalan θα αναλάβει το φιλόδοξο πρότζεκτ ως σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Λεπτομέρειες για την πλοκή προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί ωστόσο πηγές του Variety αναφέρουν ότι θα περιστρέφεται γύρω από τις τελευταίες ταινίες «Ghostbusters».

Στην σειρά της Sony Pictures Animation και της διάσημης πλατφόρμας ο Τζέισον Ράιτμαν (Jason Reitman) και ο Γκιλ Κίναν μέσω της Ghost Corps θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Είχαν αναλάβει το σενάριο των live-action ταινιών «Ghostbusters: Afterlife» και «Ghostbusters: Frozen Empire», με τον Ράιτμαν να έχει τα σκηνοθετικά ηνία στην πρώτη και τον Κίναν στη δεύτερη. Το «Ghostbusters: Afterlife» έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021. Έτυχε θετικής υποδοχής από τους κριτικούς και απέσπασε σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με προϋπολογισμό 75 εκατομμυρίων δολαρίων. Το «Frozen Empire», έκανε πρεμιέρα τον φετινό Μάρτιο και κέρδισε λίγο περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έναντι προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή είναι η τρίτη σειρά κινουμένων σχεδίων «Ghostbusters» στην ιστορία του franchise μετά το «The Real Ghostbusters» (1986-1991) και το «Extreme Ghostbusters» το 1997.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα