Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης SOOC Aris Oikonomou

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Μαρινάκης, κατηγορώντας τον ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και ξεπερνά κάθε όριο, στις τελευταίες του επικρίσεις για τις φωτιές.

«Ο κ. Κασσελάκης, αν και πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χρειάστηκε δυο προσπάθειες για να γράψει σωστά το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην ανάρτησή του. Μικρό, όμως, το κακό μπροστά στα υπόλοιπα», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τις κυβερνητικές ευθύνες για την καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Τονίζει, επίσης, πως «έχει δικαίωμα να επιλέξει τι αντιπολίτευση θα κάνει, ακόμα και την πιο φθηνή», για να υπογραμμίσει πως «αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι να αμφισβητεί τη γνησιότητα δημόσιων εγγράφων και μάλιστα εγγράφων των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως αυτό που συμπεριέλαβε το Πυροσβεστικό Σώμα στη σημερινή αποστομωτική απάντησή του στην συκοφαντική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί εναέριων μέσων».

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστηρίζει πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο αυτό διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις, προκαλώντας φόβο στην κοινή γνώμη και ξεπερνώντας κάθε όριο».

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την άμεση αποπομπή του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπως επίσης και αναλυτικά στοιχεία για τις πτήσεις των εναέριων μέσων κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βορειοανατολική Αττική.

Σε νεότερη ανάρτησή του δε, και αφού έλαβε σχετική απάντηση από την Πυροσβεστική, υποστήριξε πως «ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν: να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα