Άγρια συμπλοκή στο πλοίο από Τήνο για Ραφήνα – Επιβάτης έβγαλε όπλο

Διαβάζεται σε 1'
Πλοίο
Πλοίο (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μεγάλη ένταση επικράτησε εντός πλοίου κατά τη διάρκεια ταξιδιού από την Τήνο στη Ραφήνα. Οι αρχές προχώρησαν σε τουλάχιστον έξι προσαγωγές.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων, σημειώθηκε την Τρίτη (13/08) στο δρομολόγιο του πλοίου Super Express από Τήνο για Ραφήνα.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, δύο άνδρες χειροδίκησαν ο ένας εναντίον του άλλου, όταν κατά πληροφορίες, ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε παρέα ατόμων να μην κάνουν φασαρία.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων έβγαλε και όπλο.

Μέλη του πληρώματος παρενέβησαν και ο καπετάνιος αποφάσισε την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι της Τήνου, όπου οι αρχές προχώρησαν σε τουλάχιστον προσαγωγές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής, με αποτέλεσμα το “super exrpess” να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Το πλοίο με 717 επιβάτες έμεινε για αρκετές ώρες στο λιμάνι και το λιμενικό σώμα σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 14 ατόμων στο λιμεναρχείο της Τήνου.

Tο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο,Τήνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του και έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα