Kαρέ – καρέ η άγρια συμπλοκή σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα

Διαβάζεται σε 2'
Kαρέ – καρέ η άγρια συμπλοκή σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα
PRINT SCREEEN

Βίντεο αποτυπώνει το άγριο επεισόδιο, σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν τελικά 14 συλλήψεις.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στο πλοίο Super Express, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Τήνο για Ραφήνα την Τρίτη (13/03), κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις παρακάτω εικόνες καταγράφεται καρέ – καρέ μέρος της συμπλοκής, η οποία ανάγκασε τον καπετάνιο του πλοίου να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Σημειώνεται πως, από το επεισόδιο συνελήφθησαν τελικώς 14 άτομα. Οι τρεις, ωστόσο, ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθεροι. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Σύρου μετά τις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δε, κάποιος από τους εμπλεκόμενους κατά το επεισόδιο φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Το βίντεο από τη συμπλοκή

Το χρονικό της συμπλοκής

Υπενθυμίζεται πως, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα ατόμων να κάνουν ησυχία.

Μέλη του πληρώματος του πλοίου, το οποίο είχε ξεκινήσει το δρομολόγιό του από την Τήνο με προορισμό τη Ραφήνα, επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσματα το “super exrpess” να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Το πλοίο με 717 επιβάτες έμεινε για αρκετές ώρες στο λιμάνι και το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 14 ατόμων στο λιμεναρχείο της Τήνου.

Σε πρώτη έρευνα φέρεται να εντοπίστηκε ένα ψεύτικο όπλο, ενώ υπήρξε μαρτυρία επιβάτιδος ότι υπήρξε κι άλλο όπλο.

Tο πλοίο τελικώς αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του και έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα