Τα μπλεξίματα της Katy Perry με τις ισπανικές αρχές

Διαβάζεται σε 2'
Τα μπλεξίματα της Katy Perry με τις ισπανικές αρχές
Katy Perry AP Photo

Αξιωματούχοι στην Ισπανία ερευνούν την τραγουδίστρια Katy Perry, επειδή φέρεται να γύρισε ένα βίντεο κλιπ σε προστατευόμενους αμμόλοφους στις Βαλεαρίδες Νήσους, χωρίς άδεια.

Το τελευταίο βίντεο κλιπ της Katy Perry για το τραγούδι Lifetimes φαίνεται να γυρίστηκε σε προστατευμένους αμμόλοφους στις Βαλεαρίδες Νήσους χωρίς άδεια, γεγονός που οδήγησε τις ισπανικές αρχές να ερευνούν τη γνωστή τραγουδίστρια.

Στο βίντεο κλιπ, η Perry φαίνεται να απολαμβάνει παραλίες και να διασκεδάζει σε κλαμπ στα νησιά Ίμπιζα και Φορμεντέρα. Ωστόσο, κάποιες σκηνές ενδέχεται να έχουν γυριστεί στη μέση των προστατευόμενων αμμόλοφων στο νησί S’Espalmador στη Formentera.

Σύμφωνα με το BBC, μια δήλωση από την ισπανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη για το βίντεο δεν είχε ζητήσει άδεια. Από τη μεριά της Katy Perry και της ομάδας της, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Οι αξιωματούχοι κατέστησαν σαφές ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν είναι υπό έρευνα για «έγκλημα κατά του περιβάλλοντος», αλλά για τη μη εξασφάλιση της απαραίτητής άδειας από τις αρμόδιες αρχές.

Το τμήμα περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου την Τρίτη (13/8), υπογραμμίζοντας ότι έχουν κινηθεί οι προανακριτικές ενέργειες. Το Σχέδιο Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του τμήματος περιβάλλοντος αναφέρει ότι οι “φωτογραφικές, κινηματογραφικές ή βιντεογραφικές” λήψεις για “διαφήμιση ή εμπορική έκθεση” απαιτούν ρητή εξουσιοδότηση του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Το S’Espalmador της Formentera 

Το S’Espalmador είναι ένα ακατοίκητο νησάκι που βρίσκεται στα βόρεια της Formentera και έχει μήκος περίπου 1,8 μίλια. Αποτελεί μέρος του φυσικού πάρκου Ses Salines de Ibiza και Formentera από το 1980.

Espalmador island at Formentera bay iStock

Οι αμμόλοφοι στο μικρό, ιδιόκτητο νησί είναι «μεγάλης οικολογικής αξίας», σύμφωνα με την ιστοσελίδα τουρισμού της περιφερειακής κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα