Τούμπα: Συνελήφθη σεκιούριτι που διευκόλυνε φιλάθλους να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο

Διαβάζεται σε 2'
Τούμπα: Συνελήφθη σεκιούριτι που διευκόλυνε φιλάθλους να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο
EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ έκανε γνωστό ότι συνέλαβε έναν υπάλληλο που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας στην Τούμπα κι έβαζε στο γήπεδο φιλάθλους χωρίς εισιτήριο για να δουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε.

Σε μία σύλληψη και τρεις προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ κατά τη διενέργεια ελέγχων της εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η σύλληψη αφορά έναν σεκιούριτι, που διευκόλυνε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο, να εισέρχονται στην Τούμπα για την αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Απογευματινές ώρες χθες (13-08-2024), στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων εν’ όψει διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα που θα λάμβανε χώρα σε γήπεδο της πόλης την 20:30 ώρα, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατέλαβαν τρία άτομα να επιχειρούν να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση επιδεικνύοντας το ίδιο εισιτήριο. Δεν τους επετράπη η είσοδος και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους προς εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης, αντιλήφθηκαν διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας φιλάθλων που δεν διέθεταν εισιτήριο, από υπάλληλο που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα του οποίου αναγόταν ο έλεγχος εισόδου θεατών. Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσήγαγαν τον υπάλληλο στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου και συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε την, κατά περίπτωση, προβλεπόμενη άδεια εργασίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα