Emily in Paris: Επιστρέφει η 4η σεζόν – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Διαβάζεται σε 2'
Το cast του Emily in Paris
Το cast του Emily in Paris Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Επιστρέφει το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Emily In Paris. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Διαθέσιμο είναι από σήμερα (15/8) το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Emily In Paris, στο Netflix. Η σεζόν 4 θα έχει 10 επεισόδια (5 σε κάθε μέρος).

Η Emily (Lily Collins) έχει συναισθήματα για 2 άνδρες, τον Gabriel (Lucas Nicolas Bravo) και τον Alfie (Lucien Laviscount). Η 3η σεζόν επικεντρώθηκε στο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Emily, του Gabriel και της Camille (Camille Émilie Razat).

Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα για την Emily Cooper, καθώς το τρέιλερ της σειράς Emily in Paris Season 4 ξεκινά από εκεί που σταμάτησε η 3η σεζόν.

H Emily είναι single για άλλη μια φορά, έτοιμη για νέες περιπέτειες. O Gabriel περιμένει μωρό. Ένας Ιταλός εμφανίζεται στα νέα επεισόδια και φλερτάρει με την Emily. Η Mindy πρόκειται να εμφανιστεί στη Eurovision στην 4η σεζόν του Emily in Paris. Η Sylvie αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για χάρη του γάμου της και η ομάδα του Agence Grateau κάνει ανακατατάξεις προσωπικού.

Το 2ο μέρος της 4ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου και όπως αποκάλυψε το Netflix, τα γυρίσματα του έγιναν στην Ιταλία, μια και τα επεισόδια θα αφορούν τις διακοπές της Emily στη Ρώμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα