Πηγές ΝΔ: Oυδέποτε υπήρξε μέλος του κόμματος η δικηγόρος που συνελήφθη για ναρκωτικά

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία EUROKINISSI

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν στη διάψευση δημοσιευμάτων που συνέδεαν την 29χρονη δικηγόρο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με το κόμμα

Στην κατηγορηματική διάψευση “συκοφαντικών δημοσιευμάτων και άθλιων αναρτήσεων στα social media“, που αναφέρουν ότι δικηγόρος η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία προχώρησαν πηγές του κόμματος.

“Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της“ συνεχίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: “Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχουν να βλάψουν τη ΝΔ“.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/8) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, καθώς κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο όχημά της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα