Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον – μάλλον – χώρισαν για τα καλά

Διαβάζεται σε 3'
Η Ντακότα Τζόνσον
Η Ντακότα Τζόνσον AP

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον φέρονται να επισημοποίησαν στο περιβάλλον τους τον χωρισμό τους, έχοντας προσπαθήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες να μείνουν μαζί.

Ο  47χρονος frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν (Chris Martin) ήταν μαζί με την πρωταγωνίστρια των “50 Αποχρώσεων του Γκρι” Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson) ήταν από το 2017 όταν γνωστοποίησαν ότι είναι μαζί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Σύμφωνα ωστόσο με την Daily Mail, οι δύο τους φέρονται να επισημοποίησαν στο περιβάλλον τους τον χωρισμό τους, έχοντας προσπαθήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες να δουλέψουν τη σχέση τους και να μείνουν μαζί, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Πηγές από το περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών δήλωσαν στην Daily Mail: «Ο Κρις κι η Ντακότα προσπάθησαν πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει. Ήθελαν να δουλέψει, αλλά δεν το κατάφεραν, και πλέον έχουν αποδεχθεί ότι είναι καλύτερο να προχωρήσουν χωριστά.»

Τα σενάρια για τον χωρισμό του αρραβωνιασμένου ζευγαριού κυκλοφορούσαν ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, με πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον Μάρτιν να κυκλοφορεί στην Αθήνα (όπου οι Coldplay έδωσαν δύο sold-out συναυλίες) happily single.

Το χρονικό της σχέσης

Τρία χρόνια μετά την «συνειδητή αποσύνδεση» από τη Gwyneth Paltrow, ο Chris Martin γνώρισε την Dakota Johnson το 2017. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα αχρείαστα δημοσιεύματα και υπήρξαν (ή είναι) αρραβωνιασμένοι εδώ και χρόνια χωρίς να το μάθει το ευρύ κοινό. Διατηρούσαν εσκεμμένα ένα χαμηλό προφίλ.

Όπως σημειώνει το Ladylike.gr, Η Gwyneth Paltrow έσταζε μέλι για τη νέα κοπέλα του πρώην συζύγου της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Harper’s Bazaar τον Ιανουάριο του 2020. «Την αγαπώ», έλεγε. Και οι κοινές εμφανίσεις τους το επιβεβαιώνουν.

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Dakota Johnson έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το βίντεο κλιπ “Cry Cry Cry” των Coldplay, όπου συν- σκηνοθέτησε τον Chris Martin και τους διάσημους κολλητούς του. Κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους, τον Ιανουάριο του 2021, η Dakota Johnson μετακόμισε στην έπαυλη του Chris Martin στο Μαλιμπού, αξίας 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα πράγματα στη σχέση τους ήταν τέλεια κι αυτός της έκανε αφιερώσεις από τη σκηνή. Κατά τη διάρκεια άλλης μια sold out συναυλίας των Coldplay στο Λονδίνο ενώ έπαιζε το νέο τότε single τους My Universe, ο Chris Martin φώναξε στο κοινό: «Αυτό είναι για το σύμπαν μου και είναι εδώ».

Η πρωταγωνίστρια του Madame Web εθεάθη με τον Chris Martin και τον γιο του, Moses,στη Νάπολη τον Ιούνιο του 2023. Οι αναπόφευκτες εικασίες για την ιδιωτική τους ζωή θα παραμείνουν ανεπιβεβαίωτες. Υπήρχαν κι άλλα δημοσιεύματα που θέλουν τον τραγουδιστή των Coldplay να έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό πριν από λίγο καιρό ωστόσο δεδομένων των πρόσφατων φημολογιών, ίσως να μην ευσταθούν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση κάποιων εκ των δύο που να επαληθεύει τον χωρισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα