Χαλκιδική: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Διαβάζεται σε 2'
Beach Bar (φωτογραφία αρχείου)
Beach Bar (φωτογραφία αρχείου) Istock

Σοβαρό επεισόδιο σε beach bar της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Αιματηρή συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανδρών σημειώθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/08), σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η κατάσταση της υγείας του άντρα που πυροβολήθηκε κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή.

Η Αστυνομία συγκεντρώνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να προσδιοριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο

Την ώρα της συμπλοκής στο beach bar ήταν σε εξέλιξη βραδιά ζωντανής μουσικής. Το γεγονός προκάλεσε πανικό σε πελάτες και προσωπικό. «Ακούγονταν κλάματα, τσιρίδες και φωνές. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει. Έφευγαν όλοι από το μαγαζί. Βγήκαν μαχαίρια και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μικρά παιδιά έτρεχαν μαζί με τους γονείς του. Επικράτησε πανικός» δήλωσε στο thestival.gr γυναίκα που ήταν παρούσα στο συμβάν.

«O άνδρας είχε δεχθεί σφαίρα στο στέρνο» περιγράφει διασώστης

Εθελοντής διασώστης, που βρέθηκε στο σημείο στα πρώτα κρίσιμα λεπτά, περιγράφει στην ιστοσελίδα thesstoday.gr το αιματηρό συμβάν.

«Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκομένους οι οποίοι ενεπλάκησαν σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας. Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο σαν πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο…»

Σύμφωνα με τον ίδιο «κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για να χειριστώ το περιστατικό διότι ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τραύμα από σφαίρα. Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού, οι ζωτικές του ενδείξεις ήταν πίεση 200 με 135 και 165 σφυγμοί. Τα 2 ασθενοφόρα παρέλαβαν και τους τρεις τραυματίες για τα περαιτέρω και τη μεταφορά τους στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας και στο νοσοκομείο Πολυγύρου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα