Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου iStock

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της δημοσιογράφου Παυλίνας Ντάσιου. Τα συγκινητικά λόγια ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί της.

Την τελευταία της πνοή πολύ πρόωρα άφησε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου, σκορπώντας θλίψη στους οικείους της και όσους συνεργάστηκαν μαζί της.

Η Παυλίνα Ντάσιου αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της και σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε εντατική νοσοκομείου.

Ορισμένοι από εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί της, δηλώνουν συντετριμμένοι.

Την δυσάρεστη είδηση την γνωστοποίησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καθώς είχε συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν παρουσιάζοντας την εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε με θλίψη: «Α ρε Παυλινάκι μου».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε την δημοσιογράφο με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα. Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετική της ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα