Η Χάλι Μπέρι διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια του γιου της

Διαβάζεται σε 2'
Χάλι Μπέρι
Χάλι Μπέρι AP Photo Ashley Landis

Σε κρίσιμο σημείο φαίνεται πως βρίσκεται η σχέση της Χάλι Μπέρι με τον πρώην σύζυγό της Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

Τη νομική οδό για την επιμέλεια του 10χρονου γιου της, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, φαίνεται πως θα επιλέξει η Χάλι Μπέρι.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και οι διαμάχες μεταξύ τους είναι συχνές. Γι’ αυτό, η ίδια η Χάλι Μπέρι υποστηρίζει ότι ο 10χρονος γιος τους υποφέρει λόγω της σύγκρουσης και τώρα θέλει την αποκλειστική νόμιμη επιμέλεια.

Σύμφωνα με νέα νομικά έγγραφα, που έλαβε το TMZ, η Χάλι ισχυρίζεται ότι η «ταραχώδης και επιζήμια συμπεριφορά» του Ολιβιέ Μαρτίνεζ έχει επηρεάσει σοβαρά τον 10χρονο γιο τους.

Στα έγγραφα, αναφέρει ότι το αγόρι έχει σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς και μάθησης που ο Ολιβιέ αρνείται να αντιμετωπίσει.

Η Χάλι Μπέρι, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα, ισχυρίζεται ότι ο Ολιβιέ ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για τη βοήθεια του γιου τους, δίνοντας προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο από το σχολείο … και το παιδί έχει πλέον μείνει πίσω. Ισχυρίζεται ότι ο Ολιβιέ αρνήθηκε να δώσει στο γιο του δάσκαλο γιατί θα παρέμβει στην πρακτική του ποδοσφαίρου.

Υποστηρίζει ότι όταν ο γιος τους είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα στον πατέρα του, επιστρέφει κοντά της θυμωμένος. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα