Αιματηρή συμπλοκή στη Χαλκιδική: Ταυτοποιήθηκε ένας από τους μπράβους – 5 συλλήψεις

Διαβάζεται σε 2'
Αιματηρή συμπλοκή στη Χαλκιδική: Ταυτοποιήθηκε ένας από τους μπράβους – 5 συλλήψεις
ISTOCK

Οι δράστες των πυροβολισμών μετέβησαν στο κατάστημα μετά το αρχικό επεισόδιο που προκάλεσαν ομοεθνείς τους θαμώνες και εκτιμάται ότι ήταν μπράβοι που παρείχαν προστασία στην επιχείρηση.

Πανικός επικράτησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Χανιώτη Χαλκιδικής, όταν μέσα στο κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών κατάστημα, ξέσπασε άγρια συμπλοκή μεταξύ ατόμων, για ασήμαντη αφορμή και ένα σπρώξιμο, φτάνοντας στο σημείο να πέσουν ακόμη και πυροβολισμοί.

Κατά το επεισόδιο, μία παρέα από Βούλγαρους τραυμάτισαν τον ομοεθνή τους ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν ενισχύσεις από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5 έως 6 πυροβολισμοί και ο κόσμος άρχισε να τρέχει έξω πανικόβλητος. Μόλις έφτασε η ΟΠΚΕ, οι αστυνομικοί μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο και εντόπισαν τους πέντε Βούλγαρους που είχαν προκαλέσει το επεισόδιο και τους συνέλαβαν.

Ακόμη δύο άτομα από την ίδια παρέα, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, ένας στο στήθος σοβαρά και ένας ελαφρά στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπως και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από την επίθεση που δέχτηκε από αυτή την παρέα.

Δράστες των πυροβολισμών φέρονται τρία άτομα εκ των οποίων έχει ταυτοποιηθεί ένας επίσης Βούλγαρος που αναζητείται. Οι ένοπλοι δράστες που μετέβησαν στο κατάστημα μετά το αρχικό επεισόδιο και πυροβόλησαν τους ταραξίες, εκτιμάται ότι ήταν μπράβοι που παρείχαν προστασία στην επιχείρηση.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος από τους θαμώνες, ενώ στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες μικρού διαμετρήματος. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια της περιοχής, μέχρι να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα