Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Καρέ καρέ η στιγμή που ξεκινάει η αιματηρή συμπλοκή στο beach bar στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα, με ένα εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση.

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής σε beach bar στη Χαλκιδική, έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο εμφανίζεται η παρέα από τη Βουλγαρία να ξεκινάει την άγρια συμπλοκή εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα από 6 μπράβους για να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη μπροστά στα μάτια των πελατών. Αρκετοί φαίνονται να τρέχουν, την ώρα που ο χώρος έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο, συνεχίζουν να χτυπούν ακόμη κι όταν είναι πεσμένος στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους μπράβους – 5 συλλήψεις

Κατά το επεισόδιο, μία παρέα από Βούλγαρους τραυμάτισαν τον ομοεθνή τους ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν ενισχύσεις από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5 έως 6 πυροβολισμοί και ο κόσμος άρχισε να τρέχει έξω πανικόβλητος. Μόλις έφτασε η ΟΠΚΕ, οι αστυνομικοί μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο και εντόπισαν τους πέντε Βούλγαρους που είχαν προκαλέσει το επεισόδιο και τους συνέλαβαν.

Ακόμη δύο άτομα από την ίδια παρέα, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, ένας στο στήθος σοβαρά και ένας ελαφρά στο χέρι. Αμφότεροι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Το ίδιο και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από την επίθεση που δέχτηκε από αυτή την παρέα.

Δράστες των πυροβολισμών φέρονται τρία άτομα εκ των οποίων έχει ταυτοποιηθεί ένας επίσης Βούλγαρος που αναζητείται.

Οι ένοπλοι δράστες που μετέβησαν στο κατάστημα μετά το αρχικό επεισόδιο και πυροβόλησαν τους ταραξίες, εκτιμάται ότι ήταν μπράβοι που παρείχαν προστασία στην επιχείρηση.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος από τους θαμώνες.

Τέλος, στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες μικρού διαμετρήματος. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια της περιοχής, μέχρι να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα