Γεωργιάδης: Ψευδής η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Θα φτιάξουμε το ΕΣΥ όσο κι αν φωνάζουν

Διαβάζεται σε 2'
Γεωργιάδης: Ψευδής η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Θα φτιάξουμε το ΕΣΥ όσο κι αν φωνάζουν
Άδωνις Γεωργιάδης SOOC

Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό που σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Κω, για το οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτησή του.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οποία καλούσε τον υπουργό να παραιτηθεί, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Κω “με τον 69χρονο που υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε… γυναικολόγος”.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ένα περιστατικό που “αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”, σε μια σειρά από πολλά που μαρτυρούν τις σημαντικές παθογένειες στο σύστημα υγείας της χώρας.

Μέσω ανάρτησης στο X, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε μια σειρά από δεδομένα -τα οποία όπως επισημαίνει- αποδεικνύουν το γεγονός ότι αντίστοιχες ελλείψεις προσωπικού υπήρχαν και κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και απαντάει στο περιστατικό στο οποίο επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του.

“Εμείς όσο και να φωνάζουν, τα διαχρονικά, αλλά και τα παρόντα προβλήματα στο ΕΣΥ με σκληρή δουλειά θα τα φτιάξουμε ένα ένα” σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης και καταλήγει: “Ο 48χρονος πάντως εάν πράγματι κάποιοι ανησυχούσαν για αυτόν και τον φροντίσαμε και σώθηκε ευτυχώς”, γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα