Χαλκιδική: Από αμυγδαλίτιδα φέρεται να υπέφερε το 8χρονο παιδί που πέθανε στην Ιερισσό

Διαβάζεται σε 1'
Χαλκιδική: Από αμυγδαλίτιδα φέρεται να υπέφερε το 8χρονο παιδί που πέθανε στην Ιερισσό
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Ιερισσού μετά τον θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιερεσσό Χαλκιδικής το βράδυ του Σαββάτου, όπου ένα 8χρονο παιδί κατέρρευσε μπροστά στα μάτια  των γονιών του.

Σύμφωνα με το Thesstoday, το παιδί φέρεται να υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως εξαιτίας αυτού υπέστη οξεία περικαρδίτιδα.

Παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται μάλιστα για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος ανέφερε ότι “είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού.

Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα