Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τους σημερινούς αγώνες της Super League

Διαβάζεται σε 2'
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τους σημερινούς αγώνες της Super League
EUROKINISSI

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μπαίνουν στη μάχη της Stoiximan Super League με τους αγώνες τους κόντρα σε ΟΦΗ και Asteras AKTOR, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη και ο Λεβαδειακός την Athens Kallithea.

Πράξη δεύτερο της 1η αγωνιστικής έχει το πρόγραμμα της Κυριακής (18/08) στη Stoiximan Super League, καθώς μετά την εκκίνηση με το δεξί για τον Ολυμπιακό στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Πανσερραϊκό, οι άλλοι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, κάνουν πρεμιέρες.

Η Ένωση θα επιδιώξει κόντρα στον ΟΦΗ στην OPAP Arena στις 22:00 να αφήσει πίσω της το κάζο από τη Νόα, ενώ το “τριφύλλι” λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Λανς θα επιδιώξει στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα με αντίπαλο τον Asteras AKTOR.

Ο αγώνας του Δικεφάλου θα μεταδοθεί από την COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το Matchcenter του SPORT24, ενώ των πράσινων από την SOSMOTE SPORT 2 HD και φυσικά θα καλυφθεί LIVE από το Matchcenter του SPORT24.

Μάχες, επίσης, έχουμε σε Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Άρη και στη Λειβαδιά με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την Athens Kallithea.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Stoiximan Super League

  • 19:00 Λεβαδειακός – Athens Kallithea / Novasports 2 HD
  • 20:00 Παναθηναϊκός – Asteras AKTOR / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 Ατρόμητος – Άρης / Nivasports Prime
  • 22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα