Χαλκιδική: Τρεις νέες συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Διαβάζεται σε 3'
Beach Bar (Φωτογραφία αρχείου)
Beach Bar (Φωτογραφία αρχείου) iStock

Στη σύλληψη ακόμη τριών ατόμων για το αιματηρό επεισόδιο στη Χαλκιδική, προχώρησαν οι Αρχές. Μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης του beach bar.

Σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar στη Χαλκιδική, στην περιοχή της Χανιώτης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Τις προηγούμενες ώρες συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής σε beach bar στη Χαλκιδική, έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο εμφανίζεται η παρέα από τη Βουλγαρία να ξεκινάει την άγρια συμπλοκή εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα από 6 μπράβους για να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη μπροστά στα μάτια των πελατών. Αρκετοί φαίνονται να τρέχουν, την ώρα που ο χώρος έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο, συνεχίζουν να χτυπούν ακόμη κι όταν είναι πεσμένος στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Χαλκιδική: Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Υπό διερεύνηση είναι ακόμα ο λόγος για τον οποίον ξεκίνησε το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές, το βράδυ της Παρασκευής, σε beach bar της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, η παρέα των ατόμων που πρωτοστάτησαν στο επεισόδιο διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχε σερβιριστεί. Κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης.

Τότε, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κλήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του beach bar. Προσπάθησε να τους ηρεμήσει, όμως εκείνοι ήταν εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.

Σύμφωνα με πηγή της ΕΛ.ΑΣ, λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν τρία άτομα που δουλεύουν στο beach bar ως «υπεύθυνοι προστασίας», τα οποία επιτέθηκαν στην παρέα των πέντε Βούλγαρων με γροθιές και κλωτσιές. Εκείνοι ανταπέδωσαν.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους τρεις τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές. Μια από τις σφαίρες βρήκε τον έναν από τους υπηκόους Βουλγαρίας στο στήθος. Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι κι ένας από τους πέντε Βούλγαρους είχε πιστόλι αλλά δεν το χρησιμοποίησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα