Θεσσαλονίκη: 3 συλλήψεις για την ομηρία 54χρονου – Ζητούσαν λεφτά για να τον απελευθερώσουν

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: 3 συλλήψεις για την ομηρία 54χρονου – Ζητούσαν λεφτά για να τον απελευθερώσουν
Φωτογραφία αρχείου iStock

Στη σύλληψη τριών ατόμων που κρατούσαν όμηρο έναν 54χρονο και ζητούσαν λεφτά για να τον απελευθερώσουν, προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 54χρονου, τρεις άνδρες ηλικίας 35, 31 και 35 ετών, για σύσταση συμμορίας, αρπαγή, εκβίαση και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου (17/08) αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου σε οικία δευτέρου ορόφου εντόπισαν και συνέλαβαν τους (3) αλλοδαπούς, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, μετέφεραν πριν από μία εβδομάδα περίπου, τον 54χρονο αλλοδαπό από γειτονική χώρα στην εν λόγω οικία, με αντίτιμο το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ.

Στη συνέχεια τον εκβίαζαν και τον κρατούσαν χωρίς τη θέλησή του, απαιτώντας επιπλέον (1.500) ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα