Αλέν Ντελόν: Οι τελευταίες φωτογραφίες του, ένα μήνα πριν από τον θάνατό του

Διαβάζεται σε 2'
Αλέν Ντελόν: Οι τελευταίες φωτογραφίες του, ένα μήνα πριν από τον θάνατό του
Associated Press

Η ανάρτηση της κόρης του Αλέν Ντελόν, από τον περασμένο Ιούλιο, όπου διακρίνεται ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου.

Τον περασμένο Ιούλιο ήταν η τελευταία φορά που ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Ήταν δύο «κλικ» που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram η κόρη του, Ανούσκα.

Σε αυτά, ο Ντελόν φαινόταν καταβεβλημένος, αλλά με ζωηρό βλέμμα και περιποιημένα γένια, αφού είχε μόλις δεχθεί τη φροντίδα του έμπειρου κομμωτή Φαμπιάν Προβόστ, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Gala.

«Γιατί ό,τι κι αν γίνει, όπως λένε “το σόου πρέπει να συνεχιστεί”! Ο Ντελόν θα είναι πάντα ο Ντελόν. Πάντα όμορφος. Πάντα άψογος. Πάντα κομψός. Σαν το καλό κρασί! Αιώνια σπουδαίος» έγραφε τότε στη λεζάντα η Ανούσκα Ντελόν.

Η ανάρτηση της κόρης του Αλέν Ντελόν

Σημειώνεται πως ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. «Ο Αλέν Φαμπιάν, η Ανούσκα, ο Αντονί, καθώς και ο (σκύλος του) Λούμπο, με απέραντη θλίψη ανακοινώνουν πως έφυγε ο πατέρας τους. Εσβησε ειρηνικά στο σπίτι του στο Ντουσί, έχοντας γύρω του τα τρία παιδιά του και τους δικούς του. (…) Η οικογένειά του σας παρακαλεί να σεβαστείτε τις ιδιωτικές στιγμές τους αυτή τη στιγμή του εξαιρετικά οδυνηρού πένθους» σημείωνε η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του εκλιπόντος.

Η Le Monde γράφει ότι ο Αλέν Ντελόν ενσάρκωσε την τελειότητα ως ηθοποιός, βιώνοντας την τέχνη του με απαράμιλλη ένταση. Η Liberation, από την πλευρά της, αναφέρει ότι ο Ντελόν έφερε επανάσταση στη γαλλική κομψότητα τη δεκαετία του 1960, ενώ τον χαρακτηρίζει ως το «αρσενικό αντίστοιχο της Μπριζίτ Μπαρντό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα