Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Παναιτωλικός – Λαμία και τα άλλα ματς της ημέρας

Διαβάζεται σε 2'
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Παναιτωλικός – Λαμία και τα άλλα ματς της ημέρας
EUROKINISSI SPORTS

Η Stoiximan Super League ρίχνει αυλαία με τον αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία στο Αγρίνιο (19/08, 21:00). Πού θα δείτε τους αγώνες της ημέρας.

Ακόμη μια συναρπαστική σεζόν στη Stoiximan Super League έχει αρχίσει από το Σάββατο (17/08) με τις νίκες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο αντιστοίχως, ενώ συνεχίστηκε την Κυριακή (18/08) με τις επικρατήσεις τις ΑΕΚ επί του ΟΦΗ και του Asteras AKTOR στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού.

Athens Kallithea και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, ενώ Ατρόμητος και Άρης πήραν από έναν βαθμό (1-1) στον αγώνα του Περιστερίου.

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, λοιπόν, πέφτει στο Αγρίνιο, όπου το βράδυ της Δευτέρας (19/08, 21:00) ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τη Λαμία.

Το ματς θα μεταδοθεί από την COCMOTE SPORT 1 HD και έχει οριστεί για τις 21:00. Φυσικά την εξέλιξη της αναμέτρησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE και από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις πρεμιέρες των Γιουβέντους, Ατλέτικο και Τότεναμ στα πρωταθλήματά τους

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν παίρνει ρεπό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, με τις Serie A, Premier League και La Liga να ολοκληρώνουν τη Δευτέρα (19/08) την πρώτη τους αγωνιστική.

Πρεμιέρα κάνει η νέα Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα, η ενισχυμένη Ατλέτικο Μαδρίτης που θέλει να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Όλα τα ματς έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε από τα κανάλια της Nova και της COSMOTE, ενώ φυσικά την εξέλιξη των αγώνων μπορείτε να τη βλέπετε LIVE από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της Δευτέρας (19/08)

  • 19:30 Serie A Λέτσε – Αταλάντα / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:00 La Liga Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ / Novasports 1 HD
  • 21:45 Serie A Γιουβέντους – Κόμο / cosmote sport 2 hd
  • 22:00 Premier League Λέστερ – Τότεναμ / Novasports Premier League
  • 22:15 Liga Portugal Εστρέλα – Φαμαλικάο / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:30 La Liga Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης Novasports 1 HD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα