O Ουίλιαμ δεν θέλει τον Χάρι στη στέψη του

Διαβάζεται σε 2'
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ετοίμασε το brochure για την στέψη του. AP Photo Kin Cheung

Ο Ουίλιαμ δεν θα πάρει προσκλητήριο για το γενέθλιο πάρτι του αδελφού του Χάρι και ο Χάρι δεν θα προσκληθεί στην στέψη του Ουίλιαμ.

O πρίγκιπας Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας ‘κλείνει’ τα 40 έτη στις 15 του προσεχούς Σεπτέμβρη. Προφανώς και η σύζυγος του, Μέγκαν Μαρκ του ετοιμάζει ένα πάρτι. Δύσκολα θα πάρει προσκλητήριο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον και ο λόγος δεν έχει να κάνει με τις θεραπείες της πριγκίπισσας του Κέιμπριτζ.

Τα βρετανικά μέσα έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύουν ιστορίες για τη ζωή του εορτάζοντα με τη Sunday Times να αποκαλύπτει πως ο δευτερότοκος του βασιλιά Κάρολου δεν θα είναι καλεσμένος στην στέψη του Ουίλιαμ.

Όπως αναφέρει το μέσο, ο διάδοχος του θρόνου έκανε γνωστές τις επιθυμίες του για εκείνη την ημέρα και στη λίστα του αναφερόταν να μην σταλεί προσκλητήριο στον αδελφό του, με τον οποίον δεν έχουν μιλήσει την τελευταία διετία.

Για την ιστορία, η στέψη του Ουίλιαμ θα γίνει όταν πεθάνει ο Κάρολος.

Φίλος του Βασιλιά είπε στη Sunday Times ότι «το πρόβλημα των μελών της βασιλικής οικογένειας είναι η ανησυχία ότι αν συνομιλήσουν με τον Χάρι, ό,τι πουν θα το δουν δημοσιευμένο σε κάποιο άλλο βιβλίο του. Πώς μπορεί να ανακτήσει ο Χάρι την εμπιστοσύνη τους; Δεν νομίζω πως αυτό μπορεί να γίνει. Και αν ο Βασιλιάς μπορεί και συγχωρεί τον γιο του, αυτό δεν συμβαίνει και με τα άλλα μέλη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα