Ο “κρυφός” γάμος της Millie Bobby Brown

Διαβάζεται σε 2'
Ο “κρυφός” γάμος της Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown AP Photo

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Millie Bobby Brown, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τον γάμο της με τον γιό του θρυλικού Bon Jovi.

Η Millie Bobby Brown σόκαρε τους θαυμαστές της αυτή την εβδομάδα με έναν γάμο – έκπληξη.

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Jake Bongiovi, γιο του ροκ εν ρολ ειδώλου Jon Bon Jovi.

Σύμφωνα με το IMDB, η Millie Bobby Brown δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες την Κυριακή (18/8) από την τελευταία σεζόν του Stranger Things. Μία εκ των φωτογραφιών απεικόνιζε έναν μαυροπίνακα με το πλήρες όνομα της γραμμένο σε αυτόν, το οποίο ήταν «Millie Bobby Brown Bongiovi».

Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, καθώς δεν υπήρχε ανακοίνωση γάμου ή κάποια πληροφορία που να κυκλοφόρησε στον Τύπο. Ωστόσο, το γεγονός του γάμου τους δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη. Πριν από πέντε εβδομάδες, η Millie δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της με τη λεζάντα, “My forever wedding date”. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι παντρεμένοι εδώ και λίγους μήνες.

Ο πρώτος που μίλησε δημόσια για τον γάμο ήταν ο πατέρας του Jake, Jon Bon Jovi, λέγοντας: «Είναι απολύτως φανταστικοί, ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος, η νύφη ήταν πανέμορφη και ο Jake είναι πολύ χαρούμενος». Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Απρίλιο του 2023, οπότε ο γάμος τους έγινε περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Ποιος είναι ο Jake Bongiovi;

Ο Jake Bongiovi είναι μοντέλο και ηθοποιός, γιος της Dorothea Hurley και του θρύλου του ροκ εν ρολ, Jon Bon Jovi. Έχει τρία αδέλφια (Romeo, Stephanie και Jesse). Ο Jake κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο Sweethearts , μια επερχόμενη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστή τον Kiernan Shipka. Είναι επίσης μοντέλο που έχει υπογράψει με την William Morris Endeavor και την IMG Models.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα