Σαντορίνη: Τραυματίστηκαν δύο επιβάτες πλοίου – Συνελήφθησαν πλοίαρχος και ύπαρχος

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε το Λιμενικό Σώμα μετά από τον τραυματισμό δύο επιβατών πλοίου, στο λιμάνι «Αθηνιός» της Σαντορίνης.

Δύο άτομα που έβγαιναν, το βράδυ της Κυριακής, από ταχύπλοο στο λιμάνι «Αθηνιός» της Σαντορίνης τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ίδια μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος,  κατά την αποβίβαση του “CHAMPION JET 1” από τον αριστερό καταπέλτη του πλοίου, μια 35χρονη γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στη μέση, τον αυχένα και στο αριστερό χέρι.

Προσπαθώντας να την βοηθήσει, ένας 53χρονος γλίστρησε στον καταπέλτη και τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι.

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, σήμερα συνελήφθησαν ο 32χρονος πλοίαρχος και ο 37χρονος ύπαρχος του πλοίου για παράβαση των άρθρων 291 “Διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών”, 306 “Έκθεση”, 307 “Παράλειψη προσφοράς βοήθειας” και 314 “Σωματική βλάβη από αμέλεια” του Π.Κ. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Σημειώνεται πως, το εν λόγω περιστατικό έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από όσα διαδραματίστηκαν στην Άνδρο, όπου κινδύνευσαν επιβάτες και πλήρωμα επιβατηγού πλοίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα